A Gundel Étterem fenntartható és környezetbarát rendezvényszervezése
Elmentve itt :
Szerző: | Vavrik Kata |
---|---|
További közreműködők: | Róbert Nóra |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | étterem fenntarthatóság Gundel Étterem környezettudatosság rendezvényszervezés vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57759 |
Hasonló tételek
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi
: Fekete Noémi
Környezetbarát étterem létesítésének lehetőségei Budapesten
: Rácz Katalin
: Rácz Katalin
A rendezvényszervezés gyakorlata a Gundel étterem példáján
: Piróth Sándor
: Piróth Sándor
A Gundel étterem szerepe a rendezvényszervező piacon
: Kanyó Zita Krisztina
: Kanyó Zita Krisztina
A Gundel étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd
: Pintér Richárd
Fenntartható, környezetbarát kávéfogyasztás
: Feszty Orsolya
: Feszty Orsolya
A Gundel Étterem fűszerhasználatának elemzése (Ismerkedés a magyar gasztronómia múltjával és jelenével)
: Eperjessy-Nagy Petronella
: Eperjessy-Nagy Petronella
Fenntartható, környezetbarát lehetőségek az esküvő- és rendezvényszervezés területén
: Erdélyi Kitti
: Erdélyi Kitti
Hogyan tovább Gundel?
: Vrana Szilvia
: Vrana Szilvia
A Bayer környezetbarát megoldásai
: Pető Kata
: Pető Kata
Rendezvényszervezés a Gundel Palotában
: Szűcs Liza
: Szűcs Liza
Környezetbarát vállalat
: Laskai Vanda
: Laskai Vanda
Környezetbarát szállodák
: Czinege Lilian
: Czinege Lilian
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
A Gundel, mint rendezvényhelyszín az esküvőpiacon
: Molnár Petra Mária
: Molnár Petra Mária
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
A hagyományos és a fenntartható esküvők összehasonlítása, környezetbarát megoldások alkalmazási lehetősége a rendezvényen
: Kercseligeti Diána
: Kercseligeti Diána
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
Környezetbarát megoldások az európai autóiparban
: Laborczi László
: Laborczi László
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
Mutassa be és elemezzen a Gundel étteremnél megvalósuló marketingkommunikációs tevékenységet.
: Gulyás-Szabó Boglárka
: Gulyás-Szabó Boglárka
A budapesti egyetemisták környezetbarát attitűdjének vizsgálata
: Csizmár Tibor Dániel
: Csizmár Tibor Dániel
Környezetbarát csomagolóanyagok és azok fogyasztói szokásainak elemzése
: Nyitrai Edina Terézia
: Nyitrai Edina Terézia
Környezetbarát munkahelyi megoldások a magyarországi felsőoktatási intézményekben
: Nagy Patricia Katalin
: Nagy Patricia Katalin
A környezetbarát fehéráruk és azok vásárlói szokásainak vizsgálata
: Madarász Dorina
: Madarász Dorina
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
Környezetbarát Catering,zöld Horeca termékek a vendéglátásban,rendezvényeken
: Nagy Enikő
: Nagy Enikő
A Red Bull limitált szériás energiaitalának környezetbarát megsemmisítése.
: Molnár Patrícia
: Molnár Patrícia
Környezetbarát termékek online marketingje Egy induló vállalkozás lehetőségei
: Hegedűs Attila
: Hegedűs Attila
A környezetbarát autók magyarországi kereskedelmének sajátosságai és fogyasztói szokásai
: Nagyváradi Roland
: Nagyváradi Roland
Környezetbarát fejlesztési trendek és fogyasztói szokások elemzése a vendéglátásban
: Kungl Mihály Ádám
: Kungl Mihály Ádám
A Red Bull limitált nyári szériás energiaitalának környezetbarát megsemmisítése.
: Molnár Patrícia
: Molnár Patrícia
Környezetbarát csomagolóanyagok árképzésének összehasonlítása a Lajosmizsei Folplast Kft.-nél
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
Rendezvények fenntarthatósága a Sziget Fesztivál, mint környezetbarát esemény tükrében
: Pencz Dóra
: Pencz Dóra
A Zöld Kakas Líceum és a Gundel Károly Technikum nevelési-oktatási gyakorlatának összehasonlítása
: Kálmán István
: Kálmán István
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata
: Lukács Evelin Kata
A környezetbarát termékek és a környezettudatosság szerepének vizsgálata a kereskedelemben
: Tallián Szilvia Margit
: Tallián Szilvia Margit
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
Blue Sky Étterem újratervezése
: Jantner Ákos
: Jantner Ákos
Hasonló tételek
-
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos -
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi -
Környezetbarát étterem létesítésének lehetőségei Budapesten
: Rácz Katalin -
A rendezvényszervezés gyakorlata a Gundel étterem példáján
: Piróth Sándor -
A Gundel étterem szerepe a rendezvényszervező piacon
: Kanyó Zita Krisztina