A New York Café fogyasztóinak márkahűsége
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | fogyasztási szokások kávéházi kultúra kialakulása márka márkaépítés márkahűség |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57802 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg57802 | ||
005 | 20250325121212.0 | ||
008 | 250325suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Pasztosics Dóra | |
245 | 1 | 2 | |a A New York Café fogyasztóinak márkahűsége |c Pasztosics Dóra |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Ebben a projektmunkában a New York café fogyasztóinak márkahűségét vizsgálom. Szó lesz a márka és a márkaépítés jelentéséről, a márkahűségről, a fogyasztási szokásokról, az ügyfélcsoportok kialakulásáról, a marketingkommunikációról és végül, de nem utolsó sorban a kávéházi kultúra kialakulásáról.A fogyasztók márkahűsége kulcsfontosságú tényező a vállalkozások sikerében, mivel hozzájárul a stabil vásárlói bázis fenntartásához és a versenyelőny megőrzéséhez. Projektmunkám célja a fogyasztók márkahűségét befolyásoló tényezők feltárása és elemzése. A kutatás során kvalitatív módszereket alkalmaztam annak érdekében, hogy átfogó képet kapjak a fogyasztók viselkedéséről és a márkákhoz való ragaszkodásuk okairól. Két interjúalanyt kérdeztem meg és ők mindketten hasonlóan vélekednek ezekről a dolgokról. | |
695 | |a fogyasztási szokások | ||
695 | |a kávéházi kultúra kialakulása | ||
695 | |a márka | ||
695 | |a márkaépítés | ||
695 | |a márkahűség | ||
700 | 1 | |a Dobó Dr. Róbert |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57802/1/PROJECTMUNKA.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57802/2/KM%20FOSZK%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap%20Pasztosics%20D%C3%B3ra.pdf |z Dokumentum-elérés |