Ahány ország, annyiféle pizza.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Varga Réka Petra
További közreműködők: Dr. Lenkovics Dr. Beatrix
Kulcsszavak:csomagolástechnika
fenntarthatóság
gasztronómia
Olaszország
pizza
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/57807
Leíró adatok
Kivonat:Dolgozatomban felvázolom a pizza kialakulását és fejlődését Olaszországtól Amerikán át Indiáig.Továbbá megvizsgálom a növekvő inflációs helyzetben a pizza árát Európában.Szó esik gyakorlati helyem étlapjáról és annak konkurencia elemzéséről, mert fontosnak tartom, hogy tisztában legyünk versenytársainkkal. A kutatásom során összpontosítottam a gluténmentes, laktózmentes és vegán pizzákra, valamint az ezeket ötvöző kombinációkra.Nem utolsó sorban lehetőségem volt interjút készíteni Simon Pállal a fenntartható csomagolásról és fényt deríteni arra hogyan lehet minőségi, mutatós mégis környezetbarát egy csomagolás.