A pezsgő szerepe a budapesti fine dining éttermekben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Hudák Dávid
További közreműködők: Csulak Gergely
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:borlapelemzés
Champagne
fine dining
pezsgőkészítés
szőlőfajták
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/57812

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg57812
005 20250325121220.0
008 250325suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Hudák Dávid 
245 1 2 |a A pezsgő szerepe a budapesti fine dining éttermekben  |c Hudák Dávid  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatomban megvizsgáltam, hogy mit is jelent a fine dining. Majd a pezsgőgyártás három fő lehetőségét kielemztem. Dolgozatomban a pezsgő és emellett Champagne régiója kiemelt szerepet kapott, a szőlőfajták, a régió és persze a pezsgő születése. Továbbá azt is kifejtettem, hogy milyen szempontokra érdemes figyelni a borlap szerkesztése során. Primer kutatásaim során készítettem egy borlapelezést, 12 általam kiválasztott hazai fine dining étteremről. Elemzésemben igyekeztem válaszokat találni a bennem felmerült kérdésekre és egy komplex, átfogó képet nyújtani az olvasók számára. 
695 |a borlapelemzés 
695 |a Champagne 
695 |a fine dining 
695 |a pezsgőkészítés 
695 |a szőlőfajták 
700 1 |a Csulak Gergely  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57812/1/Szakdolgozat-Hudak-David.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57812/2/Hud%C3%A1k%20D%C3%A1vid_k.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57812/3/Hud%C3%A1k%20D%C3%A1vid_Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_CsG.pdf  |z Dokumentum-elérés