A pezsgő szerepe a budapesti fine dining éttermekben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | borlapelemzés Champagne fine dining pezsgőkészítés szőlőfajták |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57812 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg57812 | ||
| 005 | 20250325121220.0 | ||
| 008 | 250325suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Hudák Dávid | |
| 245 | 1 | 2 | |a A pezsgő szerepe a budapesti fine dining éttermekben |c Hudák Dávid |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatomban megvizsgáltam, hogy mit is jelent a fine dining. Majd a pezsgőgyártás három fő lehetőségét kielemztem. Dolgozatomban a pezsgő és emellett Champagne régiója kiemelt szerepet kapott, a szőlőfajták, a régió és persze a pezsgő születése. Továbbá azt is kifejtettem, hogy milyen szempontokra érdemes figyelni a borlap szerkesztése során. Primer kutatásaim során készítettem egy borlapelezést, 12 általam kiválasztott hazai fine dining étteremről. Elemzésemben igyekeztem válaszokat találni a bennem felmerült kérdésekre és egy komplex, átfogó képet nyújtani az olvasók számára. | |
| 695 | |a borlapelemzés | ||
| 695 | |a Champagne | ||
| 695 | |a fine dining | ||
| 695 | |a pezsgőkészítés | ||
| 695 | |a szőlőfajták | ||
| 700 | 1 | |a Csulak Gergely |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57812/1/Szakdolgozat-Hudak-David.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57812/2/Hud%C3%A1k%20D%C3%A1vid_k.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57812/3/Hud%C3%A1k%20D%C3%A1vid_Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_CsG.pdf |z Dokumentum-elérés |