A pezsgő szerepe a budapesti fine dining éttermekben
Saved in:
Main Author: | Hudák Dávid |
---|---|
Other Authors: | Csulak Gergely |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | borlapelemzés Champagne fine dining pezsgőkészítés szőlőfajták |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57812 |
Similar Items
Examining guest perceptions of fine dining restaurants
: Fábry Ágnes
: Fábry Ágnes
Investigation of business models in fine dining restaurants
: Verzár Olivia
: Verzár Olivia
A molekuláris gasztronómia és a fine dining
: Szabó Salamon
: Szabó Salamon
A fine dining térhódítása a Balaton régióban
: Tóth Erika
: Tóth Erika
A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban
: Duray András
: Duray András
Fine dining cukrászat és a tányérdesszertek összetettsége
: Molnár Flóra Molli
: Molnár Flóra Molli
Étel-ital párosítások Budapest fine-dining éttermeiben
: Császár Attila
: Császár Attila
Analysis of Hungarian fine dining restaurants' marketing activities
: Fekecs Máté György
: Fekecs Máté György
Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra
: Windisch István
: Windisch István
Street food és a fine dining összehasonlító elemzése
: Pacsai Martin Benjamin
: Pacsai Martin Benjamin
Investigating customer perceptions of Fine dining and Michelin-rated restaurants
: Fülöp Dóra
: Fülöp Dóra
Fine dining éttermek a budapesti turisztikai piacon (a Le Parlement étterem üzleti terve)
: Nagy Dolóresz Leila
: Nagy Dolóresz Leila
Az etika megléte és hatása a budapesti éttermekben
: Molnár Katalin
: Molnár Katalin
A fine dining étkezés bemutatása és a magyar emberek fine diningról alkotott véleményének vizsgálata
: Szabó Zsófia Panna
: Szabó Zsófia Panna
Színek, ízek, illatok, avagy a fine dining térhódítása Magyarországon
: Brizs Anna
: Brizs Anna
Színek, illatok, ízek, avagy a fine dining térhódítása hazánkban
: Szabó Alexandra
: Szabó Alexandra
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Péter Kata
: Péter Kata
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
A pezsgő és gasztronómiai szerepe
: Magyar Benjamin
: Magyar Benjamin
The “Greening” of 5-star Restaurants Sustainable Practice Indicators in Fine-dining Menu Analysis
: Petrenyi Dora
: Petrenyi Dora
A koronavírus hatása a fine dining éttermekre Magyarországon a Laurel Budapest példáján keresztül
: Antalffy Michelle
: Antalffy Michelle
Egy csokoládé és borkóstoló rendezvény megvalósíthatóságának vizsgálata fine dining stílusban a Textúra étteremben
: Faragó Linda Klaudia
: Faragó Linda Klaudia
Budafoki Pezsgő- és Borturizmus
: Schinogl Petra
: Schinogl Petra
Konyhatechnológiák fejlődésének hatása a magyar gasztronómiára és annak fenntarthatósága budapesti Michelin-csillagos éttermekben
: Virág Dominik
: Virág Dominik
Halakból és egyéb hidegvérű állatokból készült ételek kínálata a budapesti top kategóriás éttermekben
: Szendrei Zsolt
: Szendrei Zsolt
Beverage consumption habits and the comparison of two Fine Dining restaurant The Arany Kaviar and The Penrose Room in 2016-2017
: Vasadi-Balogh Eszter
: Vasadi-Balogh Eszter
A Törley pezsgő piacvezető marketingstratégiája
: Ballagó Lilla Barbara
: Ballagó Lilla Barbara
A 27. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál
: Misik Dóra
: Misik Dóra
Tradició és evolúció a magyar pezsgő készítésben
: Lipták György
: Lipták György
A Budafoki Pezsgő és Borfesztivál fejlesztési lehetőségei
: Hári Máté
: Hári Máté
A tálalás művészete a tálalás komplexitása és különleges tálalási technikák bemutatása a fine dining éttermekben
: Doboviczki Lilla Szilvia
: Doboviczki Lilla Szilvia
A gasztroműsorok hatása a fine diningra
: Popp Péter
: Popp Péter
A gasztroműsorok hatása a fine diningra
: Popp Péter
: Popp Péter
A látványkonyha szerepe és hatása a fine diningra Budapest példáin keresztül
: Szabó Zsuzsanna Margit
: Szabó Zsuzsanna Margit
A Törley pezsgő fogyasztói, vásárlási szokásainak vizsgálata a 23-29 éves fiatalok körében
: Garajszki Ágnes
: Garajszki Ágnes
The effects of Dining Guides and Hungarian gastro blogs on customers’ behaviour
: Balog Anna
: Balog Anna
Sustainable Dining Innovation Crafting a Business Plan for a Vegetarian Restaurant in Kyrgyzstan
: Eliakhunova Shakhnoza
: Eliakhunova Shakhnoza
Analysing marketing strategies influencing consumers behaviour and preferences in casual dining restaurant industry in Vientiane, Laos.
: Soukhavongsa Fonsouda
: Soukhavongsa Fonsouda
A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Földes Anna
: Földes Anna
A HITELMINŐSÍTŐ INTÉZETEK SZEREPE A 2008-AS GAZDASÁGI VÁLSÁGBAN
: Hudák Renáta
: Hudák Renáta
Similar Items
-
Examining guest perceptions of fine dining restaurants
: Fábry Ágnes -
Investigation of business models in fine dining restaurants
: Verzár Olivia -
A molekuláris gasztronómia és a fine dining
: Szabó Salamon -
A fine dining térhódítása a Balaton régióban
: Tóth Erika -
A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban
: Duray András