A soroksári és környékbeli svábok gasztro-kultúrális hagyományai a XX. században

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Jusztin Máté Gergő
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Nemzetiség, sváb
Gasztronómia, sváb
Ételspecialitás, sváb
Ital, sváb
Sramli Csárda, Soroksár
Étlapelemzés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/57860

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg57860
005 20250808134852.0
008 250808suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Jusztin Máté Gergő 
245 1 2 |a A soroksári és környékbeli svábok gasztro-kultúrális hagyományai a XX. században  |c Jusztin Máté Gergő  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Nemzetiség, sváb 
695 |a Gasztronómia, sváb 
695 |a Ételspecialitás, sváb 
695 |a Ital, sváb 
695 |a Sramli Csárda, Soroksár 
695 |a Étlapelemzés 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57860/1/Jusztin-M%C3%A1t%C3%A9-Gerg%C5%91.pdf  |z Dokumentum-elérés