Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • A komlózási technológia hatása...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

A komlózási technológia hatása a sör érzékszervi tulajdonságaira

Show other versions (1)
Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Giczi Laura
További közreműködők: Csulak Gergely
Dokumentumtípus: TDK dolgozat
Kulcsszavak:érzékszervek
közgazdaságtan
kraft
sör
söripar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/57952
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Other Versions (1)
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • A komlózási technológia hatása a sör érzékszervi tulajdonságaira
    ‌: Giczi Laura
  • Az érzékszervi marketing fogyasztóra gyakorolt hatása
    ‌: Cseh Viktória
  • Az érzékszervi marketing fogyasztóra gyakorolt hatása
    ‌: Cseh Viktória
  • Egy sör nem sör, avagy egy vidéki Bár marketingkommunikációs stratégiája
    ‌: Mihály Zoltán
  • Az érzékszervi marketing hatása a fogyasztóra a Rossmann drogéria nyomában
    ‌: Püski Dorina

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_3ahb3v9n0b8b63lr0dr0akcomm