Vendéglátás és marketing Balatonfüreden - Égszínkék esettanulmány
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | 7P modell marketingeszközök marketingkommunikáció online marketing vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/58675 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg58675 | ||
| 005 | 20251027142226.0 | ||
| 008 | 251027suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Nikl Luca | |
| 245 | 1 | 0 | |a Vendéglátás és marketing Balatonfüreden - Égszínkék esettanulmány |c Nikl Luca |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Dolgozatomban azt vizsgáltam, hogy milyen hatással van a közösségi média, a digitális marketing és a marketingkommunikációs eszközök egy vállalkozás működésére, ezért választottam a balatonfüredi Égszínkék Balatonfüred Kávézó és Koktélbárt vizsgálati alanynak. Témám jelentőségét az adja, hogy a marketingkommunikáció nemcsak a stratégia helyes alkalmazását erősíti meg, hanem felveti azt a kérdést is, hogy a Balaton szezonalitása pár éven belül háttérbe szorulhat-e, és az egész éves turizmus válhat-e jellemzővé.Szakdolgozatomban elsősorban azt vizsgálom, hogy egy vendéglátó egység hogyan tud egész évben nyitva tartani Balatonfüreden, a Balaton régiójában, amely alapvetően a nyári szezonra épülő turizmusra jellemző. Arra keresem a választ, hogy milyen kommunikációs és marketingeszközök szükségesek ahhoz, hogy a vendéglátóhely a szezonon kívüli időszakokban is képes legyen vendégeket bevonzani. Megvizsgálom az általam választott egység, az Égszínkék Balatonfüred Kávézó és Koktélbár marketingstratégiáját, különös figyelmet fordítva azokra az eszközökre, amelyek hozzájárulnak a bár folyamatosan növekvő népszerűségéhez. Elemzem, hogyan befolyásolja a marketing a vendégforgalmat és a márka ismertségét, továbbá milyen lehetőségek rejlenek az online marketing eszközeiben és az évszakhoz igazodó kampányokban. | |
| 695 | |a 7P modell | ||
| 695 | |a marketingeszközök | ||
| 695 | |a marketingkommunikáció | ||
| 695 | |a online marketing | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Hámori Marcell |e ths | |
| 700 | 1 | |a Miskolci Tibor András |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/58675/1/Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/58675/2/Biralat.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/58675/3/B%C3%ADr%C3%A1lat_bels%C5%91_Nikl%20Luca.pdf |z Dokumentum-elérés |