Készletgazdálkodás vizsgálata és optimalizálása egy vendéglátóipari egységben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Simon Zsófia
További közreműködők: Mosonyiné Ádám Gizella
Varsányiné Gödöllői Mária
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:EOQ-modell
készlet
készletgazdálkodás
késztermék
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/58986

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg58986
005 20251027142735.0
008 251027suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Simon Zsófia 
245 1 0 |a Készletgazdálkodás vizsgálata és optimalizálása egy vendéglátóipari egységben  |c Simon Zsófia  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A szakdolgozatomban egy vendéglátóipari egység készletgazdálkodási stratégiáit és technikáit vizsgálom. A dolgozatom kutatási témája, hogy a vállalkozás hogyan tudja optimalizálni a készletállományát és rendelési mennyiségét egy gazdaságosabb jövőkép érdekében. Kutatásom során az ABC-elemzést és az EOQ-modellt is alkalmaztam, amelyek eredményét táblázatok és diagramok segítségével mutattam be. Diplomamunkám konklúziójaként bebizonyítottam, hogy az üzlet sokkal költséghatékonyabban tudna működni az általam bemutatott modellek bevezetésével. 
695 |a EOQ-modell 
695 |a készlet 
695 |a készletgazdálkodás 
695 |a késztermék 
695 |a vendéglátóipar 
700 1 |a Mosonyiné Ádám Gizella  |e ths 
700 1 |a Varsányiné Gödöllői Mária  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/58986/1/K%C3%A9szletgazd%C3%A1lkod%C3%A1s%20vizsg%C3%A1lata%20%C3%A9s%20optimaliz%C3%A1l%C3%A1sa%20egy%20vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%B3ipari%20egys%C3%A9gben%20-%20Simon%20Zs%C3%B3fia.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/58986/2/Szadolgozat%20bels%C5%91%20b%C3%ADr%C3%A1lat%20Simon%20Zs%C3%B3fia.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/58986/3/Szakdolgozat%20k%C3%BCls%C5%91%20konzulensi%20b%C3%ADr%C3%A1lata.pdf  |z Dokumentum-elérés