Készletgazdálkodás vizsgálata és optimalizálása egy vendéglátóipari egységben
Elmentve itt :
| Szerző: | Simon Zsófia |
|---|---|
| További közreműködők: |
Mosonyiné Ádám Gizella
Varsányiné Gödöllői Mária |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | EOQ-modell készlet készletgazdálkodás késztermék vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/58986 |
Hasonló tételek
"Egységben az erő" - Belgium
: Munkácsi Viktória
: Munkácsi Viktória
Személyi higiénia fontossága egy vendéglátó egységben
: Maczákné Chikán Dóra Éva
: Maczákné Chikán Dóra Éva
Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben
: Mestyák Ágnes
: Mestyák Ágnes
Omnichannel stratégia kialakítása egy vidéki kiskereskedelemi egységben
: Garai Kinga
: Garai Kinga
Konfliktuskezelés az adott vendéglátó egységben
: Magyar Lajos
: Magyar Lajos
A készletgazdálkodás optimalizálása a Magyar Suzuki Zrt. Pótalkatrész osztályának gyakorlatában
: Csákvári Gergely
: Csákvári Gergely
Egységben az erő! A közösségi vásárlás modelljének bemutatása a Bónusz Brigád példáján keresztül
: Dirle-Czeiszperger Dóra
Megjelent: (2013)
: Dirle-Czeiszperger Dóra
Megjelent: (2013)
Tálalási rendszerek, tálalási módok vizsgálata az adott vendéglátó egységben
: Puskás Bianka Petra
: Puskás Bianka Petra
Szórakoztató szolgáltatás bevezetésének hatása az eredményre vendéglátó egységben
: Partl Veronika
: Partl Veronika
Tartósított termékek (konzerv, gyorsfagyasztott) felhasználása az adott egységben
: Szabó Vivien
: Szabó Vivien
Integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése, alkalmazása adott gazdasági egységben
: Hargitai Gábor
: Hargitai Gábor
Integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése, alkalmazása adott gazdasági egységben
: Pirzsók Dániel
: Pirzsók Dániel
Különleges ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása konkrét szállodai/ vendéglátói/ rendezvényszervezői egységben
: Nagy Alexandra Zsófia
: Nagy Alexandra Zsófia
A készletgazdálkodás optimalizálása a zárolt készletek tekintetében a Robert Bosch Elektronika Kft-nél
: Fogas Melinda
: Fogas Melinda
Számítógépes készletgazdálkodás
: Varga István
: Varga István
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
Készletgazdálkodás egy közétkeztetéssel foglalkozó intézményben
: Selmeczi Zselyke Lilla
: Selmeczi Zselyke Lilla
Egy vendéglátóipari egység profilváltásának vizsgálata vonzáskörzet számítások alapján
: Matók Lívia
: Matók Lívia
Raktározás és készletgazdálkodás egy kisvállalkozás életében
: Tompich Tamás
: Tompich Tamás
Vendéglátóipari egységek telephelyválasztását meghatározó tényezők vizsgálata
: Kiss Barnabás
: Kiss Barnabás
Egy vendéglátóipari üzlet portfóliói fejlesztésének forgatókönyve
: Ozsvár Cintia
: Ozsvár Cintia
Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
: Tánczos Dániel
: Tánczos Dániel
Készletgazdálkodás bemutatása egy kereskedelmi vállalaton keresztül
: Gólya Fanni
: Gólya Fanni
Vendéglátóipari szakmai képzések fejlődésének és reformjának vizsgálata
: Molnár Péter
: Molnár Péter
A készletgazdálkodás vizsgálata és a készletoptimalizálás lehetőségei egy adott vállalkozásnál
: Heitz Klaudia Alexandra
: Heitz Klaudia Alexandra
A vendéglátóipari kisvállalkozások sikerességét gátló tényezők vizsgálata
: Bocska Edit
: Bocska Edit
A készletgazdálkodás vizsgálata az Eurosco Kft-nél
: Ábendschein Szilvia
: Ábendschein Szilvia
Készletgazdálkodás vizsgálata a Bogdány Petrol Kft.-nél
: Filep Rita Nikoletta
: Filep Rita Nikoletta
Balatonparti vendéglátóipari üzlet működtetése
: Foltyn Vivien
: Foltyn Vivien
Készletgazdálkodás az OBI áruházban
: Kiss Erika
: Kiss Erika
Készletgazdálkodás az OBI-nál
: Vaszilkó Ivett
: Vaszilkó Ivett
Készletgazdálkodás a Zalakerámia Zrt.-nél
: László Enikő Angéla
: László Enikő Angéla
A készletgazdálkodás problematikája a dekorkozmetikában
: Máté Ágnes
: Máté Ágnes
Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Horváth Emőke
: Horváth Emőke
A készletgazdálkodás és a vevőelégedettség kapcsolata
: Pintér Sára
: Pintér Sára
Forgóeszköz-finanszírozás és készletgazdálkodás a divatkereskedelemben
: Fuchs Luca
: Fuchs Luca
A helyi termékek létjogosultságának vizsgálata a kereskedelmi és vendéglátóipari szakképzésben
: Szűcs Andrea
: Szűcs Andrea
Hazai kisüzemi sörfogyasztási szokások és kisüzemi sörfőzdék vendéglátóipari tevékenységének vizsgálata
: Kovács Levente
: Kovács Levente
A készletgazdálkodás vizsgálata és a készletoptimalizálás lehetőségei Szigethalom Város Önkormányzatánál
: Vida Tiborné, et al.
: Vida Tiborné, et al.
A készletgazdálkodás vizsgálata és a készletoptimalizálás lehetőségei a kiválasztott vállalkozásnál
: Tóth Krisztián
: Tóth Krisztián
Hasonló tételek
-
"Egységben az erő" - Belgium
: Munkácsi Viktória -
Személyi higiénia fontossága egy vendéglátó egységben
: Maczákné Chikán Dóra Éva -
Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben
: Mestyák Ágnes -
Omnichannel stratégia kialakítása egy vidéki kiskereskedelemi egységben
: Garai Kinga -
Konfliktuskezelés az adott vendéglátó egységben
: Magyar Lajos