A budapesti Virasat indiai étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
Elmentve itt :
| Szerző: | Pintér Richárd |
|---|---|
| További közreműködők: |
Le Chi Bao
Pólya Dr. Éva |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | 7P modell Budapest étterem marketing menedzsment |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/58991 |
Hasonló tételek
A Gundel étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd
: Pintér Richárd
Az indiai Ayurveda szerepe a budapesti wellness-koncepcióban új fejlesztési irány
: Bacsi Katalin Boglárka
: Bacsi Katalin Boglárka
Az XO Bistro Étterem tevékenységének elemzése
: Regős Péter
: Regős Péter
FŰSZEREK VILÁGA AVAGY AZ INDIAI KONYHAMŰVÉSZET
: Csaba Ágnes
: Csaba Ágnes
A BUDAPESTI TRATTORIA TOSCANA ÉTTEREM BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE
: Perczel Simeon
: Perczel Simeon
Indiai konyhaművészet elemző bemutatása és népszerűsége Magyarországon
: Papp Sára
: Papp Sára
Egy vidéki és egy budapesti étterem összehasonlítása
: Makai Anita
: Makai Anita
Indiai munkavállalók magyarországi alkalmazási lehetősége, statisztikái, valamint interkulturális menedzsment kihívásai és lehetséges megoldásai hazai vállalkozások példáján keresztül
: Maier Dávid
: Maier Dávid
Az indiai nők gazdasági szerepvállalásának kihívásai a digitális kapitalizmusban
: Jánosi Adrienn
: Jánosi Adrienn
Indiai piacra lépés és outsourcing az Entry-India segítségével
: Andó Csenge
: Andó Csenge
A Darjeeling Indiai Teaház és Kávézó piaci helyzetének elemzése és fejlesztési lehetőségei
: Hajdú Réka
: Hajdú Réka
Nigéria a kínai és indiai kereskedelem és működőtőke befektetések tükrében
: Sámson Bianka
: Sámson Bianka
Kultúramarketing a 21.században,avagy a budapesti Vígszínház marketing tevékenységének elemzése.
: Neményi Zoltán Dávid
: Neményi Zoltán Dávid
Az indiai gyógyszeripar fejlődése és a Richter Gedeon Nyrt. kapcsolatai Indiával
: Fördős Anna Borbála
Megjelent: (2014)
: Fördős Anna Borbála
Megjelent: (2014)
A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
Egy barbecue étterem indításának marketing vonatkozásai
: Ács András
: Ács András
Marketing tevékenység egy új étterem viszonylatában
: Gulyás Laura
: Gulyás Laura
Egy új budapesti étterem és borozó komplex elemzése a vendéglátóipari piacon való sikerességének tükrében
: Baán Csenge
: Baán Csenge
A Budai Gesztenyés étterem elemzése
: Cseri Sámuel Kálmán
: Cseri Sámuel Kálmán
Két budapesti ötcsillagos szálloda online marketing tevékenységének összehasonlító értékelése
: Szabó Krisztina
: Szabó Krisztina
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
A stratégiai menedzsment szerepe egy budapesti szállodánál
: Pasztuhov Renáta
: Pasztuhov Renáta
A Corso étterem személyzetfejlesztési lehetőségeinek elemzése
: Juhász Béla
: Juhász Béla
A Vapiano étterem és konkurenciáinak elemzése
: Kosán Noémi
: Kosán Noémi
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
Egy egészségtudatos étterem bevezetésének marketingstratégiai elemzése
: Misztl Alexandra
: Misztl Alexandra
Magyaros étterem stratégiai elemzése és kihívásai
: Kovács Vanda
: Kovács Vanda
Fine dining éttermek a budapesti turisztikai piacon (a Le Parlement étterem üzleti terve)
: Nagy Dolóresz Leila
: Nagy Dolóresz Leila
Egy budapesti optika marketing tevékenységének bemutatása és a vásárlói igények felmérése
: Vincze Levente Barnabás
: Vincze Levente Barnabás
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
A Nordsee Étterem SWOT- és PEST-elemzése
: Tihanyi Beatrix
: Tihanyi Beatrix
A Vapiano étterem üzletpolitikája és kínálatának elemzése
: Simon Virág
: Simon Virág
A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése
: Pribék Anna
: Pribék Anna
A Rozmaring Étterem tevékenységének elemző bemutatása különös tekintettel a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényekre
: Major Natália
: Major Natália
A Rozmaring étterem tevékenységének elemző bemutatása, különös tekintettel a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényekre
: Major Natália
: Major Natália
Az indiai és magyar kultúra közti különbségekből fakadó kihívások egy magyarországi multinacionális vállalat példáján keresztül
: Szabó Viktor
: Szabó Viktor
Hasonló tételek
-
A Gundel étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd -
Az indiai Ayurveda szerepe a budapesti wellness-koncepcióban új fejlesztési irány
: Bacsi Katalin Boglárka -
Az XO Bistro Étterem tevékenységének elemzése
: Regős Péter -
FŰSZEREK VILÁGA AVAGY AZ INDIAI KONYHAMŰVÉSZET
: Csaba Ágnes -
A BUDAPESTI TRATTORIA TOSCANA ÉTTEREM BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE
: Perczel Simeon