FŰSZEREK VILÁGA AVAGY AZ INDIAI KONYHAMŰVÉSZET
Saved in:
| Main Author: | Csaba Ágnes |
|---|---|
| Other Authors: | Sándor Dr. Dénes |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | India Gasztronómia, indiai Vegetarianizmus Ájurvéda Fűszer Elemzés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/59245 |
Similar Items
Indiai konyhaművészet elemző bemutatása és népszerűsége Magyarországon
: Papp Sára
: Papp Sára
Friss és szárított fűszerek érzékszervi vizsgálata
: Máté Rebeka
: Máté Rebeka
A protokoll és a konyhaművészet sajátosságai Olaszországban
: Halasi Réka
: Halasi Réka
Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra
: Seybold Balázs
: Seybold Balázs
Indiai piacra lépés és outsourcing az Entry-India segítségével
: Andó Csenge
: Andó Csenge
Az indiai nők gazdasági szerepvállalásának kihívásai a digitális kapitalizmusban
: Jánosi Adrienn
: Jánosi Adrienn
Az indiai Ayurveda szerepe a budapesti wellness-koncepcióban új fejlesztési irány
: Bacsi Katalin Boglárka
: Bacsi Katalin Boglárka
Az Adwords világa
: Solymos Gábor
: Solymos Gábor
Kriptovaluták világa
: Sötét Enikő
: Sötét Enikő
A budapesti Virasat indiai étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd
: Pintér Richárd
A notebook avagy A hordozható számítógép világa és jövője
: Gaál Péter
: Gaál Péter
Az online marketing világa
: Tőtős Anett Evelyn
: Tőtős Anett Evelyn
Az indiai gyógyszeripar fejlődése és a Richter Gedeon Nyrt. kapcsolatai Indiával
: Fördős Anna Borbála
Published: (2014)
: Fördős Anna Borbála
Published: (2014)
Nigéria a kínai és indiai kereskedelem és működőtőke befektetések tükrében
: Sámson Bianka
: Sámson Bianka
A nemzetiségi konyhaművészet összehasonlító elemzése Komárom-Esztergom megyében - Egy sváb (Csolnok) és egy szlovák falu (Kesztölc) példája alapján
: Kóbor Anita
: Kóbor Anita
A kínai teák világa
: Hikisch Réka
: Hikisch Réka
A vállalkozások online világa
: Péter Enikő
: Péter Enikő
A digitális fizetőeszközök világa
: Tóth Ferenc
: Tóth Ferenc
A Darjeeling Indiai Teaház és Kávézó piaci helyzetének elemzése és fejlesztési lehetőségei
: Hajdú Réka
: Hajdú Réka
A petit four-ok világa, avagy a francia aprósütemény fogyasztás hazai preferenciái
: Tóth Sára
: Tóth Sára
SAJÁTOS BESZÁMOLÓK VILÁGA SZÍNHÁZI BESZÁMOLÓ VIZSGÁLATA ÉS ELEMZÉSE
: Denke Borbála
: Denke Borbála
Az online marketing világa – alkalmazásának lehetőségei
: Kártyás Krisztina
: Kártyás Krisztina
A pálinkafőzdék világa - az alkohol stratégiája
: Batta Fruzsina
: Batta Fruzsina
Az Ucca bár kínálatának elemzése, vagyis a Street Food világa
: Plander Ágnes
: Plander Ágnes
7,5 milliárd márkamenedzser világa
: Turjánszki Béla
: Turjánszki Béla
A Díszker Kft. arculati világa
: Zsiros Gréta
: Zsiros Gréta
A panaszkezelés világa informatikai szemmel
: Juhos Lilla
: Juhos Lilla
A közösségi média és az influencerek világa
: Pető Tamás
: Pető Tamás
Konferenciaturizmus online világa az IIR Magyarország példáján
: Halasi Nikolett
: Halasi Nikolett
Az indiai és magyar kultúra közti különbségekből fakadó kihívások egy magyarországi multinacionális vállalat példáján keresztül
: Szabó Viktor
: Szabó Viktor
Befektetési alapok világa - egy alapkezelő szemszögéből
: Kummer Erika
: Kummer Erika
A naphegyi Oxygen Wellness szauna világa
: Tóth Cintia
: Tóth Cintia
Similar Items
-
Indiai konyhaművészet elemző bemutatása és népszerűsége Magyarországon
: Papp Sára -
Friss és szárított fűszerek érzékszervi vizsgálata
: Máté Rebeka -
A protokoll és a konyhaművészet sajátosságai Olaszországban
: Halasi Réka -
Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra
: Seybold Balázs -
Indiai piacra lépés és outsourcing az Entry-India segítségével
: Andó Csenge