Egy főzőiskola megvalósítása az egészséges táplálkozás jegyében
Elmentve itt :
| Szerző: | Császár Franciska |
|---|---|
| További közreműködők: | Lugasi Dr. Andrea |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Vállakozás, főzőiskola Környezetelemzés Versenytárselemzés Felmérés, kérdőíves Marketingkommunikáció |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/59248 |
Hasonló tételek
Egy főzőiskola üzleti terve
: Császár Franciska
: Császár Franciska
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya
: Papp Orsolya
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella
: Freidlerné Tehenics Annabella
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő
: Kiss Gergő
PR és rendezvényszervezés lépései egy 'hands-on' főzőiskola tekintetében
: Frigyer Andrea
: Frigyer Andrea
Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
: Cselédes Sára
: Cselédes Sára
Az egészséges táplálkozás és a biocsírák hatása a szervezetre
: Jankura Borka
: Jankura Borka
Az egészséges életmód és táplálkozás szerepe a vízilabdázók körében
: Barabás Botond
: Barabás Botond
Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban
: Czigány Lilla
: Czigány Lilla
Minőségi élet, egészséges társadalom, - tudatos táplálkozás, és szabadidősportok segítségével
: Bodrogi Réka
: Bodrogi Réka
Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Taylor Laura Szabina
: Taylor Laura Szabina
Az egészséges táplálkozás a 25-35 év közötti nők körében
: Borbély Anita
: Borbély Anita
Az egészséges táplálkozás sajátosságai, fókuszban az Update termékek vásárlói szokásainak vizsgálata
: Gáll Csilla
: Gáll Csilla
Az egészséges táplálkozás vizsgálata az X és a Z generáció körében
: Csápek Dorina Brigitta
: Csápek Dorina Brigitta
Egészséges táplálkozás, tudatos életmód - Vajon egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Rácz Adrienn
: Rácz Adrienn
Az egészséges táplálkozás lehetőségeinek oktatása a Mándy Iván Szakképző Iskola vendéglátó szakképzésében
: Tokodi Zoltánné
: Tokodi Zoltánné
Az egészséges táplálkozás fogyasztói megítélésének vizsgálata a Knorr 100% természetes termékcsalád esetpéldáján keresztül
: Landfrasz Ádám István
: Landfrasz Ádám István
Táplálkozás a fitnessben
: Cséfalvay Dávid
: Cséfalvay Dávid
A mediterrán táplálkozás
: Bágyi Adrienn Bernadett
: Bágyi Adrienn Bernadett
Az egészséges táplálkozás szerepének vizsgálata az egészségturizmusban, avagy a velencei-tavi wellness-szállodák felkészültségének kritikus elemzése
: Máté Boglárka
: Máté Boglárka
Az egészséges életmód kihívásai a Z generáció körében - A táplálkozás, az étrend-kiegészítők és a sportolás szerepe
: Török Armand
: Török Armand
Egy egészséges gyorsétterem megvalósíthatósági tanulmánya, bevezetése, sikerének kulcsa Budapesten
: Császár Zsolt
: Császár Zsolt
Élelmiszerfogyasztói életstílus és egészségtudatos táplálkozás
: Varga Csilla
: Varga Csilla
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Egy településfejlődési modell a felzárkózás jegyében
: Áldorfai György
Megjelent: (2015)
: Áldorfai György
Megjelent: (2015)
Az egészségtudatos táplálkozás hitelessége a XXI. században
: Szemző Rebeka Bernadett
: Szemző Rebeka Bernadett
Közautózás a fenntarthatóság jegyében
: Kicska Vanessza
: Kicska Vanessza
Esküvőszervezés a fenntarthatóság jegyében
: Patus Patricia Éva
: Patus Patricia Éva
Social media szerepe az egészségtudatos táplálkozás alakulásában Magyarországon
: Fibi Szabina
: Fibi Szabina
Az egészségtudatos táplálkozás vizsgálata szállodák F&B részlegén
: Péterfy Dóra
: Péterfy Dóra
Mikrovállalkozások rendszerfejlesztése a hatékonyság jegyében
: Mirják Tamás
: Mirják Tamás
Szálláshelyek átalakulása a fenntarthatóság jegyében
: Beer Zsófia
: Beer Zsófia
Környezetünk feltérképezése a statisztika jegyében
: Forgács Angéla
: Forgács Angéla
Okosotthon kialakítása a fenntarthatóság jegyében
: Major Sándor
: Major Sándor
A vegán táplálkozás és a fenntarthatóbb fogyasztás kapcsolata
: Hreblay Dóra
: Hreblay Dóra
EU-Afrika dialógus az új partnerség jegyében
: Etawo Anna
: Etawo Anna
Az Accor beszerzési politikája a fenntarthatóság jegyében
: Bodnár Nikolett
: Bodnár Nikolett
Az egészségtudatos táplálkozás szerepe a Sofitel Budapest Chain Bridge vendégkörében
: Kárpáti Eszter
: Kárpáti Eszter
Hasonló tételek
-
Egy főzőiskola üzleti terve
: Császár Franciska -
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya -
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia -
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella -
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő