A Tokaji borvidék szerepe a regionális vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | Hajdú Nóra |
|---|---|
| További közreműködők: | Seregi Dr. Andrásné |
| Dokumentumtípus: | Záródolgozat |
| Kulcsszavak: | Borvidék, Tokaj Borkészítés Márka, Tokaji Szent Tamás Pincészet, Mád |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/59269 |
Hasonló tételek
A tokaji borvidék jelentősége a regionális vendéglátában
: Peták Zsuzsanna
: Peták Zsuzsanna
A Tokaji Borvidék Kihívások és fejlesztések
: Kovács Fanni Bianka
: Kovács Fanni Bianka
A Csongrádi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban
: Zsótér Barbara
: Zsótér Barbara
A Badacsonyi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban
: Hertelendy Mátyás
: Hertelendy Mátyás
A Tokaji borvidék és a tokaji aszú története, valamint a bormarketing állomásai
: Jakab László
: Jakab László
A tokaji borvidék pincészeteinek marketingkommunikációs tevékenysége napjainkban
: Bón Vivien
: Bón Vivien
Hercegkút borturizmusa-A Tokaji borvidék rejtett gyöngyszeme
: Takács Bernadett
: Takács Bernadett
A Tokaji borvidék arcai, mit jelent ma a tokaji bor és eredetvédelem?
: Rajnai Zsófia
: Rajnai Zsófia
Tokaji borkülönlegességek ajánlása a vendéglátásban
: Jagrik Péter
: Jagrik Péter
Az egri és a tokaji borvidék összehasonlító elemzése
: Vild Ádám
: Vild Ádám
A Tokaji borvidék speciális vendéglátása helyi vállalkozások példáján keresztül
: Harsányi Laura Katalin
: Harsányi Laura Katalin
A Szekszárdi és a Tokaji borvidék ismertsége idehaza és külföldön
: Gödény Viktória
: Gödény Viktória
A Tokaji borvidék bemutatása a Kardos borászaton és borain keresztül
: Tóth Áron
: Tóth Áron
A Tokaji borvidék vendéglátásának bemutatása a Minaro Hotel – MGallery példáján keresztül
: Takó Soma
: Takó Soma
A Tokaji borvidék bemutatása és a benne rejlő lehetőségek borturizmus szempontjából
: Nagy Franciska
: Nagy Franciska
A magyar szőlő-bor ágazat piacgazdasági szerepe a rendszerváltástól napjainkig, különös tekintettel a Tokaji Borvidék fejlesztésére
: Rózsa László
: Rózsa László
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
A Villányi borvidék bemutatása és megjelenése a vendéglátásban
: Polányi Amanda Patrícia
: Polányi Amanda Patrícia
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória
: Klicsu Viktória
A Tokaji borok megjelenése rendezvényeken
: Erdélyi Dalma
: Erdélyi Dalma
A villányi és tokaji pincészet a Sauska Pincészet és termékei bemutatása, valamint felhasználásuk a vendéglátásban
: Kiss Eszter
: Kiss Eszter
Kis borvidék, nagy kihívások - A marketing szerepe a somlói borvidék jövőjében
: Barta Janka
: Barta Janka
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán
: Zódor Zoltán
Tokaj-hegyaljai borvidék tradicionális gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Simon Dóra
: Simon Dóra
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A Neszmélyi borvidék borainak bemutatása és szerepe a gasztronómiában, a borvidék népszerűsítési lehetőségei
: Maros Matild
: Maros Matild
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
A Tokaji borok imázsa napjainkban a vélemények tükrében
: Buzai Éva
Megjelent: (2013)
: Buzai Éva
Megjelent: (2013)
A tokaji bor imázsvizsgálata és elemzése statisztikai eszközökkel
: Kelemen Gréta Lilla
: Kelemen Gréta Lilla
A Tokaji aszú bemutatása és kereskedelmi értékesítésének elemzése
: Erős Zsófia Teréz
: Erős Zsófia Teréz
A Móri borvidék szerepe a helyi turizmusban
: Szurok Rebeka
: Szurok Rebeka
A Soproni borvidék kultúrája és fejlesztése
: Tóth Nóra
: Tóth Nóra
Hasonló tételek
-
A tokaji borvidék jelentősége a regionális vendéglátában
: Peták Zsuzsanna -
A Tokaji Borvidék Kihívások és fejlesztések
: Kovács Fanni Bianka -
A Csongrádi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban
: Zsótér Barbara -
A Badacsonyi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban
: Hertelendy Mátyás -
A Tokaji borvidék és a tokaji aszú története, valamint a bormarketing állomásai
: Jakab László