Egy ötcsillagos koktélbár lehetőségeinek és kihívásainak elemzése a Blue Fox The Bar példáján keresztül
Saved in:
| Main Author: | Horváth Dániel |
|---|---|
| Other Authors: | Király László Tibor |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | Blue Fox The Bar Környezetelemzés Üzemeltetés Humánerőforrás Elemzés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/59272 |
Similar Items
Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetőségeinek vizsgálata egy ötcsillagos szállodában
: Tajmanov Vera
: Tajmanov Vera
Blue Sky Étterem újratervezése
: Jantner Ákos
: Jantner Ákos
A Green Fox Academy vállalati társadalmi felelősségvállalásának bemutatása
: Remport Zsófia
: Remport Zsófia
A tömegturizmus kihívásainak vizsgálata Velence és Dubrovnik példáján keresztül
: Horváth Bettina
: Horváth Bettina
The Impact of the ESG pirnciples on the Hungarian blue chips.
: Munkácsi Péter
: Munkácsi Péter
Motivációkutatás egy budapesti ötcsillagos szállodában
: Kapás Katalin
: Kapás Katalin
Napi beszerzések egy ötcsillagos szállodában
: Lövei Vivien
: Lövei Vivien
Folyamat automatizálás egy hazai banknál Blue Prism RPA-val
: Braun Patrik
: Braun Patrik
Az onboarding folyamat vizsgálata a Fox & Wolf HR Solutions Kft. tükrében
: Nagy Zsófia
: Nagy Zsófia
Vállalkozások cégutódláshoz kapcsolódó kihívásainak elemzése
: Gerendai Noémi Edit
: Gerendai Noémi Edit
A szezonalitás kihívásainak elemzése Szántódon, a BalaLand Residence Apartmanhotel példáján keresztül
: Solti Fruzsina Rebeka
: Solti Fruzsina Rebeka
A kis- és középvállalkozások kihívásainak és növekedési lehetőségeinek bemutatása a Fer Trans 96’ Kft.-n keresztül
: Szűcsné Schöffer Zsanett
: Szűcsné Schöffer Zsanett
A Silk Blue Hungary Kft elemzése több év beszámolója alapján
: Puskás Brigitta Éva
: Puskás Brigitta Éva
A freemium és a Blue Ocean stratégia a prezi.com-on keresztül
: Beleznai Márk Gábor
: Beleznai Márk Gábor
A bárkultúra innovációjának bemutatása budapesti bár példáján keresztül
: Sudár Emese
: Sudár Emese
A szezonális vendéglátás Siófokon, a nyár fővárosában – a Castello karaoke és koktélbár, La Riva pizzéria és étterem, valamint a Cocktails and Dreams példáján keresztül
: Lerch Diána
: Lerch Diána
Családi vállalkozások generációváltáshoz kapcsolódó kihívásainak elemzése
: Csabuda Vivien
: Csabuda Vivien
Családi vállalkozások generációváltáshoz kapcsolódó kihívásainak elemzése
: Nagy Dóra
: Nagy Dóra
Családi vállalkozások generációváltáshoz kapcsolódó kihívásainak elemzése
: Csabuda Vivien
: Csabuda Vivien
A magyar bankszektor válságkezelési stratégiájának bemutatása, illetve a pénzügyi szektor lehetőségeinek és kihívásainak meghatározása
: Risecskin Luca
: Risecskin Luca
Munkahelyi együttműködés kihívásainak vizsgálata egy pénzintézetben
: Szűcs Vera
: Szűcs Vera
A szervezeti kultúra hatása a szolgáltatások színvonalára, budapesti ötcsillagos szállodák példáján keresztül
: Olajos Zsuzsanna
: Olajos Zsuzsanna
Sertéshús előállító termékpálya kihívásainak és lehetőségeinek gazdasági és marketing vonatkozású elemzése, különös tekintettel az alternatív fehérjeforrások vizsgálatára
: S. Nagy Levente
: S. Nagy Levente
Négy- és Ötcsillagos szállodák Housekeeping részlegének összehasonlító elemzése
: Schull Angelika Mária
: Schull Angelika Mária
A HAGYOMÁNYOS BANKOK KIHÍVÁSAINAK ÉS LEHETŐSÉGEINEK VIZSGÁLATA A VÁLLALATI ÜZLETÁGBAN A DIGITALIZÁCIÓ ÉS A FINTECH TÜKRÉBEN
: Rabi Barbara Bernadett
: Rabi Barbara Bernadett
A költségelszámolás lehetőségeinek bemutatása egy biztosító példáján keresztül
: Szili Hajnalka
: Szili Hajnalka
Hulladékgazdálkodási lehetőségek és megoldások vizsgálata egy budapesti ötcsillagos szállodában
: Mozga Lilla
: Mozga Lilla
Az élelmiszerpazarlás kritikus pontjainak vizsgálata egy budapesti, ötcsillagos szállodában
: Tamásy Alexa
: Tamásy Alexa
Családi vállalkozások generációváltásához kapcsolódó kihívásainak elemzése, kiemelt figyelemmel egy mikrovállalkozás esetében
: Sevcsuk Loretta Karina
: Sevcsuk Loretta Karina
Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
: Sponner Ádám
: Sponner Ádám
Az online marketing térnyerése a Buddha-Bar Hotel és Restaurant példáján keresztül
: Kobela Lilla
: Kobela Lilla
Tulajdonosváltás a Boscolo Budapest élén – Brandbevezetés egy magyarországi ötcsillagos szállodában
: Gyaraki Boglárka
: Gyaraki Boglárka
Turner Café&Bar Projekt
: Esztergályos Máté
: Esztergályos Máté
A minőségmenedzsment és a vendégelégedettség kapcsolata, fontossága három és ötcsillagos szálloda példáján, Budapesten.
: Nagy Aletta
: Nagy Aletta
A 0,75 bar & bistro működésének elemzése
: Kövér Dorottya
: Kövér Dorottya
A fenntarthatóság és az étel pazarlás vizsgálata egy ötcsillagos budapesti szállodában
: Kővágó Jázmin
: Kővágó Jázmin
A Biztonsági Tanács modernkori kihívásainak bemutatása Államválság Venezuelában
: Duhonyi Nikolett
: Duhonyi Nikolett
A budapesti ötcsillagos luxusszállodák értékesítési szolgáltatásainak marketingeszközeinek sajátosságai
: Melcher Bálint
: Melcher Bálint
A Spa létjogosultsága a budapesti ötcsillagos business szállodákban
: Erdei Anna Boglárka
: Erdei Anna Boglárka
Magyarország makrogazdasági mutatóinak kapcsolata a BUX indexel és a Blue Chip részvények árfolyamával
: Kurucsó Balázs
: Kurucsó Balázs
Similar Items
-
Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetőségeinek vizsgálata egy ötcsillagos szállodában
: Tajmanov Vera -
Blue Sky Étterem újratervezése
: Jantner Ákos -
A Green Fox Academy vállalati társadalmi felelősségvállalásának bemutatása
: Remport Zsófia -
A tömegturizmus kihívásainak vizsgálata Velence és Dubrovnik példáján keresztül
: Horváth Bettina -
The Impact of the ESG pirnciples on the Hungarian blue chips.
: Munkácsi Péter