A marhahús, mint élelmi anyag A szürkemarha gasztronómiai és gazdasági jelentősége
Elmentve itt :
| Szerző: | Kádas Norbert |
|---|---|
| További közreműködők: | Gundel Dr. János |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Élelmiszer, marhahús Magyar szürkemarha Fogyasztási szokás, marhahús Rendezvény, Szürkemarha Vigadalom |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/59282 |
Hasonló tételek
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
Állati eredetű élelmi anyagok szerepe a gasztronómiában és a Babilon étteremben
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Nagy Krisztián András
: Nagy Krisztián András
A termelés folyamata és anyag nyomonkövetési rendszere
: Kámán Katalin
: Kámán Katalin
Beszerzés, mint menedzsment funkció, a Frame Group Kft. higiéniai anyag beszerzésének fejlődése
: Tóth Adrienn
: Tóth Adrienn
Magnézium, avagy az oly fontos ásványi anyag
: Kovács Stella Andrea
: Kovács Stella Andrea
Korszerű anyag- és eszköznyomonkövető rendszer bevezetése egy építőipari vállaltnál
: Gyuk Barnabás
: Gyuk Barnabás
Fogyasztóvédelmi oktató anyag fejlesztése a CCC Hungary Shoes Kft.-nél
: Gábri Andrea
: Gábri Andrea
A Mitsuba Automotive Systems of Europe Kft anyag-és információáramlási rendszere, kritikai elemzés
: Medve Mónika
: Medve Mónika
Az Európai Unió vegyi anyag kereskedelmének bemutatása a REACH és a nemzetközi szabályozás tükrében
: Molnár Zoltán
Megjelent: (2014)
: Molnár Zoltán
Megjelent: (2014)
A Siroma-Plast Kft. anyag és információáramlási rendszerének elemzése, különös tekintettel az értékáramlási térképre
: Tóth Eszter
: Tóth Eszter
Budapest, mint az ország gasztronómiai fesztiválközpontja
: Kármán Orsolya Marietta
: Kármán Orsolya Marietta
A szuvid technológia ismertsége és alkalmazása a zöldségpárlatokban érlelt szürkemarha hátszínnél
: Tani Vivien
: Tani Vivien
Hungarikumok, mint gasztronómiai vonzerők szerepe a magyar turizmusban
: Ritz Noémi
: Ritz Noémi
VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK BEVEZETÉSÉNEK HATÁSAI A HAZAI KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOKRA
: Kádas Vivien
: Kádas Vivien
A Kyocera Taskalfa 8000i termékvonal üzemeltetésének eredményesség vizsgálata a Szervizpark Kft-nél
: Kádas Vivien
: Kádas Vivien
Az EU és Oroszország kapcsolatának motorja az energia
: Kádas Viktor
Megjelent: (2013)
: Kádas Viktor
Megjelent: (2013)
Egy hazai vállalkozás működési hatékonyságának elemzése
: Kádas Vivien
: Kádas Vivien
Morzsák az alkoholos italok kultúrtörténetéből
: Kádas Lajos
Megjelent: (2022)
: Kádas Lajos
Megjelent: (2022)
Street Food, mint gasztronómiai irányzat és helye a minőségi vendéglátásban
: Kovács Kitti
: Kovács Kitti
Informatika, mint a világgazdaság megmentője
: Migálkó Norbert
: Migálkó Norbert
A Street Food, mint gasztronómiai irányzat bemutatása, és marketingkommunikációs eszközeinek ismertetése.
: Baráz Patrícia
: Baráz Patrícia
A vecsési savanyú káposzta, mint gasztronómiai ékesség a Közép-magyarországi régióban
: Molnár Henrietta
: Molnár Henrietta
A telemedicina mint nemzetgazdasági tényező elemzése
: Alekszi Norbert
: Alekszi Norbert
A Street Food, mint új gasztronómiai irányzat és a minőségi étkezés kapcsolata.
: Jánosi Krisztián
: Jánosi Krisztián
A kávéházi kultúra jelentősége Budapest gasztronómiai életében
: Székvári Barna
: Székvári Barna
Felelős szervezetvezetés - több, mint üzlet
: Páli Balázs Norbert
: Páli Balázs Norbert
A STREET FOOD, MINT DOMINÁNS GASZTRONÓMIAI IRÁNYZAT BEMUTATÁSA MAGYARORSZÁG ÉS AZ USA VONATKOZÁSÁBAN
: Somogyvári Benjámin
: Somogyvári Benjámin
A Cezar Pincészet borainak bemutatása és gasztronómiai jelentősége
: Tot Stefánia
: Tot Stefánia
A magyar vállalkozások finanszírozási lehetőségei és a kriptopiac, mint alternatíva
: Liszkai Norbert
: Liszkai Norbert
Gasztronómiai, borászati rendezvények turisztikai jelentősége, országimázs formálása
: Palincsár Dorina
: Palincsár Dorina
A feketegazdaság, mint gazdasági jelenség
: Gera Timea
: Gera Timea
A marketingkommunikáció jelentősége fogyasztói szempontból a gasztronómiai vállalkozások esetében
: Agárdi Nikoletta
: Agárdi Nikoletta
A szolgáltató központok helyzete Magyarországon. Az otthoni munkavégzés, mint hatékony alternatíva.
: Koma Norbert
: Koma Norbert
Az ételfotózás jelentősége a vendéglátásban, mint marketing eszköz
: Uri Teodóra
: Uri Teodóra
Az épületautomatika mint gazdasági tényező
: Klinga Fanni
: Klinga Fanni
A dropshipping, mint új logisztikai megoldás jelentősége a kereskedelemben
: Horváth Bálint
: Horváth Bálint
Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban
: Botos Ákos
: Botos Ákos
Külföldi közvetlentőke-befektetések jelentősége, mint a gazdasági válságból való kilábalás és fellendülés eszköze- Magyarország példája
: Mészölyné Rácz Katalin
: Mészölyné Rácz Katalin
Projekt follow-up bemutatkozik az „Erfolgreich prasentieren” munkacímű, német nyelvű prezentációs anyag
: Fodorné Balthazár Enikő
Megjelent: (2008)
: Fodorné Balthazár Enikő
Megjelent: (2008)
Hasonló tételek
-
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor -
Állati eredetű élelmi anyagok szerepe a gasztronómiában és a Babilon étteremben
: Kovács Barbara -
A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Nagy Krisztián András -
A termelés folyamata és anyag nyomonkövetési rendszere
: Kámán Katalin -
Beszerzés, mint menedzsment funkció, a Frame Group Kft. higiéniai anyag beszerzésének fejlődése
: Tóth Adrienn