Magyarország Nyírség tájegységének tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Záródolgozat |
| Kulcsszavak: | Gasztronómia, regionális Gasztronómia, Nyírség Étel, tájjellegű Étlap, elemzés Étterem, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Felmérés, kérdőíves |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/59291 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg59291 | ||
| 005 | 20251106134615.0 | ||
| 008 | 251106suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kékesi Enikő | |
| 245 | 1 | 0 | |a Magyarország Nyírség tájegységének tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban |c Kékesi Enikő |h [elektronikus dokumentum] |
| 516 | |a Final_paper | ||
| 695 | |a Gasztronómia, regionális | ||
| 695 | |a Gasztronómia, Nyírség | ||
| 695 | |a Étel, tájjellegű | ||
| 695 | |a Étlap, elemzés | ||
| 695 | |a Étterem, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye | ||
| 695 | |a Felmérés, kérdőíves | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/59291/1/Kekesi-Eniko.pdf |z Dokumentum-elérés |