Magyarország Nyírség tájegységének tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kékesi Enikő
További közreműködők: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Dokumentumtípus: Záródolgozat
Kulcsszavak:Gasztronómia, regionális
Gasztronómia, Nyírség
Étel, tájjellegű
Étlap, elemzés
Étterem, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Felmérés, kérdőíves
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/59291

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg59291
005 20251106134615.0
008 251106suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kékesi Enikő 
245 1 0 |a Magyarország Nyírség tájegységének tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban  |c Kékesi Enikő  |h [elektronikus dokumentum] 
516 |a Final_paper 
695 |a Gasztronómia, regionális 
695 |a Gasztronómia, Nyírség 
695 |a Étel, tájjellegű 
695 |a Étlap, elemzés 
695 |a Étterem, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 
695 |a Felmérés, kérdőíves 
700 1 |a Balog-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/59291/1/Kekesi-Eniko.pdf  |z Dokumentum-elérés