Magyarország Nyírség tájegységének tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | Kékesi Enikő |
|---|---|
| További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
| Dokumentumtípus: | Záródolgozat |
| Kulcsszavak: | Gasztronómia, regionális Gasztronómia, Nyírség Étel, tájjellegű Étlap, elemzés Étterem, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Felmérés, kérdőíves |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/59291 |
Hasonló tételek
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili
: Hankusz Sára Lili
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin
: Buti Katalin
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter
: Mázi Eszter
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina
: Szaller Fruzsina
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta
: Faragó Renáta
Csongrád-Csanád megye tradicionális gasztrokultúrája és megőrzése a mai vendéglátásban
: Zsolnai Gergely
: Zsolnai Gergely
Tokaj-hegyaljai borvidék tradicionális gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Simon Dóra
: Simon Dóra
Baranya megye tradicionális Gasztro kultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Fodor Máté Mátyás
: Fodor Máté Mátyás
A Nyugat-Dunántúli régió gasztrokultúrája és annak megőrzése a mai vendéglátásban
: Kovács Alexandra
: Kovács Alexandra
A Pest megyében élő szlovák kisebbség gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Rádó Anna
: Rádó Anna
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye tradicionális gasztronómiája és megőrzése a gasztrofesztiválokkal
: Buti Klaudia Hajnalka
: Buti Klaudia Hajnalka
Mentális egészség megőrzése a vendéglátásban
: Páli Domonkos Kálmán
: Páli Domonkos Kálmán
Erdély gasztrokultúrája
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
A magyarországi svábok gasztrokultúrája
: Németh Anna
: Németh Anna
Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban
: Fehér Borbála
: Fehér Borbála
A Nyírség turizmusa és idegenforgalmi kínálata napjainkban; fejlesztési törekvések, kiemelten kezelve a Hit és egészség projektet
: Zimmermann Ilona
: Zimmermann Ilona
Egy tradicionális márka megújulása
: Mata Zoltán
: Mata Zoltán
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Csorba Regina
: Csorba Regina
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Haller Orsolya
: Haller Orsolya
A vendégek lojalitásának megőrzése érzelmi kötődéssel
: Pekola Máté
: Pekola Máté
Magyar hagyományok megőrzése, fenntartása kulturális és sportrendezvényekkel
: Szabadi Éva
: Szabadi Éva
A sommelier képzés oktatása és szerepe a mai magyar minőségi vendéglátásban
: Tarcsai András
: Tarcsai András
A tradicionális BÁV Zrt. zálogtevékenysége napjainkban
: Petró Viktória
: Petró Viktória
Terrortámadások médiareprezentációja a tradicionális és az újmédiában
: Bajzáth Boglárka Brigitta
: Bajzáth Boglárka Brigitta
Szabolcs- Szatmár- Bereg megye gasztrokultúrája a térségi hagyományőrző népi fesztiválok tükrében
: Sütő Attila
: Sütő Attila
Új üzletág bevezetésének hatása tradicionális cégek termékpolitikájára
: Sereg Réka Klára
: Sereg Réka Klára
A szolgáltatásminőség megőrzése generációváltás során egy családi cukrászda esetében
: Koronczy Gergely Csaba
: Koronczy Gergely Csaba
A magyar tradicionális és megújuló konyha kínálata, elemzése különböző vendéglátó egységekben Tradicionális ételek kínálata az adott régió vendéglátó üzleteiben
: Trojkóné Bohár Szilvia
: Trojkóné Bohár Szilvia
Versenyképesség megőrzése és motivált munkaerő alkalmazása Az Employer Branding szerepe és hatása a Continental Autonomous Mobility Hungary Kft. példáján keresztül
: Gál Balázs
: Gál Balázs
Szervezeti változások az egyedi gyártás területén a versenyképesség megőrzése érdekében
: Farkas Mónika
: Farkas Mónika
Édes élet délen - a tradicionális dél-olasz cukrászat nyomában
: Erdei Blanka
: Erdei Blanka
A mai koktéltrendek
: Mile Réka
: Mile Réka
Híresség szerepe egy tradicionális magyar cég új márkáinak marketingkommunikációjában
: Kaspár Norbert
: Kaspár Norbert
Menedzsment eszközök alkalmazása a minőségbiztosításban, értékek megőrzése a pandémia ideje alatt
: Bakondi Norbert
: Bakondi Norbert
Mai magyar média
: Zömbik Veronika
: Zömbik Veronika
Zala megye tradicionális ételei, megjelenésük az adott régió éttermi kínálatában
: Szabó Bence
: Szabó Bence
Nemzeti értékeink megőrzése. A hungarikumok és a köréjük szerveződő rendezvények Magyarországon és külföldön
: Zentai András
: Zentai András
Tradicionális pezsgők piaci helyzete és marketingje a Kreinbacher Birtok nézőpontján keresztül
: Jankovics Simon
: Jankovics Simon
Családi vállalkozások tradicionális és innovációs jelentősége a Zwack család példáján keresztül
: Toma Dorina
: Toma Dorina
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek és ezek felhasználása a hazai vendéglátásban a Nimród Bioszálloda és Bioétterem példáján keresztül bemutatva
: Bagdány Zsuzsanna
: Bagdány Zsuzsanna
Hasonló tételek
-
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili -
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin -
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter -
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina -
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta