A Hilton Budapest szálloda és versenytársainak F&B gazdálkodásának összehasonlító elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Csetnegi Andrea |
---|---|
További közreműködők: | Cservák Dr György |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | F&B Szálloda Gazdálkodás Hilton Budapest |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6013 |
Hasonló tételek
F&B menedzsment a Hilton Budapestben
: Varga Bernadett
: Varga Bernadett
Konkrét szálloda F&B részlegének komplex elemzése
: Gazdik Krisztián
: Gazdik Krisztián
Az Intercontinental Budapest F&B területének működése
: Miron Zsanett
: Miron Zsanett
Fenntarthatóság a vendéglátásban, a Hilton Budapest Szálloda példáján keresztül
: Eged Zsolt
: Eged Zsolt
Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Horváth Krisztina
: Horváth Krisztina
Az Intercontinental Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Németh Noémi Aletta
: Németh Noémi Aletta
A FŐTÁV Zrt. és a Hilton Budapest arculatának összehasonlító elemzése
: Király Ildikó
: Király Ildikó
A budapesti és drezdai Art'otel összehasonlító elemzése az F&B részlegre fókuszálva
: Kiss Melanie
: Kiss Melanie
Successful Management of Hotel F&B
: Lőrincz Ádám
: Lőrincz Ádám
A Mercure Budapest Korona által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Slam Patrik
: Slam Patrik
A Mercure Budapest City Center F&B részlegének elemzése, szervezeti felépítése
: Boros Dóra
: Boros Dóra
Az NH Budapest City által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Klabacsek Szilvia
: Klabacsek Szilvia
Az Aquaworld Resort Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Szücs Noémi
: Szücs Noémi
A Pajzos Zrt. versenytársainak elemzése
: Bacsó Barbara
: Bacsó Barbara
Az NH Budapest City által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése
: Juhász Krisztina
: Juhász Krisztina
A Novotel Budapest Danube Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Spilák Alexandra
: Spilák Alexandra
A Mercure Budapest City Center által működtetett F&B részleg feladatainak elemzése
: Forgács Réka
: Forgács Réka
A HELL ENERGY versenytársainak az elemzése
: Szélpál Bence
: Szélpál Bence
Wellness szállodák piaci pozíciója, és a Velence Resort & Spa F&B tevékenységének, működtetésének és gazdálkodásának elemzése
: Láng Szabolcs
: Láng Szabolcs
A Radisson Blu Béke Hotel, Budapest által ellátott F&B feladatok
: Kupás Dorina
: Kupás Dorina
Építkezés a viharban - Egy városi szálloda F&B részlegének szervezeti felépítésének átalakulása a vizsgált krízishelyzetekben
: Szászi Barbara
: Szászi Barbara
Ösztönzésmenedzsment és személyzetfejlesztés nemzetközi szállodaláncoknál- Hilton Budapest City és Budapest Marriott összehasonlító elemzés
: Lendvay Szabolcs
: Lendvay Szabolcs
F&B ÉRTÉKESÍTÉS A MERCURE BUDA HOTELBEN
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
A Hilton Budapest felújítása
: Nagy Tamás
: Nagy Tamás
A Hilton Budapest Hotel étlap elemzése
: Csordás Bettina
: Csordás Bettina
Historia Hangvilla által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Babustyák-Horváth Eszter
: Babustyák-Horváth Eszter
A kommunikáció jelentősége a Hilton Budapest City szálloda Front Desk részlegének példáján keresztül
: Kiss Balázs
: Kiss Balázs
Az F&B részleg számlázásának elemzése és kritikus pontjainak feltárása
: Sós Barbara
: Sós Barbara
Magyarországi és egyesült államokbeli szállodai F&B összehasonlítása
: Járomi Vendel
: Járomi Vendel
A Hilton Budapest SWOT- és PEST-elemzése
: Deák Dóra
: Deák Dóra
A Hotel President által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Farkas Krisztián
: Farkas Krisztián
A Hibiscus Hotels Floresta F&B területének bemutatása
: Pálinkás Zsófia
: Pálinkás Zsófia
A T62 Hotel által ellátott F&B feladatok
: Szakos Betti
: Szakos Betti
Az Arrabona étterem által ellátott F&B feladatok
: Nemes Sára
: Nemes Sára
A Hilton Budapest versenyképességének elemzése a rendezvénypiacon
: Borsi Krisztina
: Borsi Krisztina
A Hungexpo Zrt. hazai és nemzetközi versenytársainak elemzése
: Borzsák Mariann
: Borzsák Mariann
A fenntarthatósági jó gyakorlatok bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén
: Kurucz Nóra
: Kurucz Nóra
Személyzetfejlesztés a Hilton Budapest szállodában
: Bátori Barbara
: Bátori Barbara
Tanulmány a Hilton Budapest rendezvényszervezéséről
: Farkas Klaudia
: Farkas Klaudia
A NOVOTEL CENTRUM ÁLTAL ELLÁTOTT F&B FELADATOK BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE
: Faragó Anett
: Faragó Anett
Hasonló tételek
-
F&B menedzsment a Hilton Budapestben
: Varga Bernadett -
Konkrét szálloda F&B részlegének komplex elemzése
: Gazdik Krisztián -
Az Intercontinental Budapest F&B területének működése
: Miron Zsanett -
Fenntarthatóság a vendéglátásban, a Hilton Budapest Szálloda példáján keresztül
: Eged Zsolt -
Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Horváth Krisztina