A marhahús a magyar gasztronómiában
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | marhahús marhahúsfogyasztás ételkészítési eljárások szarvasmarha fajták steak |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6020 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg6020 | ||
| 005 | 20160704101210.0 | ||
| 008 | 160510suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Deák Gábor | |
| 245 | 1 | 2 | |a A marhahús a magyar gasztronómiában |c Deák Gábor |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a marhahús | ||
| 695 | |a marhahúsfogyasztás | ||
| 695 | |a ételkészítési eljárások | ||
| 695 | |a szarvasmarha fajták | ||
| 695 | |a steak | ||
| 700 | 1 | |a Gundel Dr. János |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/6020/1/SZAKDOLG.pdf |z Dokumentum-elérés |