Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • A marhahús a magyar gasztronóm...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

A marhahús a magyar gasztronómiában

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Deák Gábor
Other Authors: Gundel Dr. János
Format: Thesis
Kulcsszavak:marhahús
marhahúsfogyasztás
ételkészítési eljárások
szarvasmarha fajták
steak
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/6020
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés

Similar Items

  • A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
    ‌: Nagy Krisztián András
  • A marhahús, mint élelmi anyag A szürkemarha gasztronómiai és gazdasági jelentősége
    ‌: Kádas Norbert
  • A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
    ‌: Dániel Dóra
  • Az egészségtudatosság földrajzi aspektusai a magyar gasztronómiában
    ‌: Ács Gabriella
  • A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
    ‌: Pálfalvi Brigitta

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_lsnmvik3l6oj18q7kso25mvq34