A Nem Adom Fel Café & Bar bemutatása és vendégkörének elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Veres Lilla |
---|---|
További közreműködők: | Lenkovics Beatrix |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Nem Adom Fel Café & Bar Fogyatékosság Fogyatékkal élők Foglalkoztatottság Kávézó |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6083 |
Hasonló tételek
Turner Café&Bar Projekt
: Esztergályos Máté
: Esztergályos Máté
Central Grand Cafe & Bar turisztikai vonzereje
: Bartha Zsófia
: Bartha Zsófia
A Propeller Bar & Café SWOT és PEST analízise
: Kangas Krisztofer
: Kangas Krisztofer
Irodalmi rendezvények újraélesztése a Central Grand Cafe & Bar történelmi vendéglátóhelyen
: Ványi Zsófia
: Ványi Zsófia
Egy sör nem sör, avagy egy vidéki Bár marketingkommunikációs stratégiája
: Mihály Zoltán
: Mihály Zoltán
Magyarországi cukrászdák vendégkörének fogyasztási szokásai
: Pljesovszky Flóra
: Pljesovszky Flóra
A biztonság fél egészség A magyar lakosság biztonságtudatossága az egészségügyi adatokra vonatkozóan és kibervédelem az e-egészségügyben
: Fekete Heléna Lilla
: Fekete Heléna Lilla
Az Unplugged Cafe bemutatása és itallapjának elemzése
: Medgyessy Ferenc György
: Medgyessy Ferenc György
Csavard fel a hangerőt avagy Hogyan használjuk a zene erejét a márkaépítésnél?
: Veres Tamás
Megjelent: (2013)
: Veres Tamás
Megjelent: (2013)
Kezeket fel! - Tendenciák a körömápolás piacán
: Z. Nagy Judit
: Z. Nagy Judit
A Saliris Resort vendégkörének bemutatása, valamint a táplálkozási szokásuknak a vizsgálata
: Tóth Eszter
: Tóth Eszter
A Buddha-Bar Hotel Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése
: Magyar Zsófia
: Magyar Zsófia
Café Langit marketingstratégiája
: Rácz-Kósa Eperke Zsófia
: Rácz-Kósa Eperke Zsófia
Az Intercontinental Budapest vendégkörének összetételének étel- és italfogyasztási szokásai
: Gőbőlős Réka
: Gőbőlős Réka
A Bors GasztroBár marketingkommunikációjának bemutatása
: Csernus Mátyás
: Csernus Mátyás
Hogyan készítjük fel a diákokat a kétnyelvű vizsgafeladatokra?
: Dévény Ágnes
Megjelent: (2008)
: Dévény Ágnes
Megjelent: (2008)
Budapesti kávéházak története - A budapesti kávéházak vendégkörének alakulása napjainkban
: Bukovszki Boglárka
: Bukovszki Boglárka
Az Adna Café árbevételeinek tervezése-elemzése
: Szabó Ádám
: Szabó Ádám
Mi az ASMR és hogyan kelti fel a figyelmünket?
: Káró Klaudia
: Káró Klaudia
A Rubin Wellness & Conference Hotel wellness részlege és vendégkörének tanulmányozása
: Törzsök Brigitta
: Törzsök Brigitta
„Bigo-ra fel!” Egy startup vállalkozás marketingstratégiájának bemutatása a Bigo Branden keresztül
: Szabó Nikolett
: Szabó Nikolett
The evolution of the café culture in Budapest
: Gonda Bálint
: Gonda Bálint
The evolution of the café culture in Budapest
: Gonda Bálint
: Gonda Bálint
Egy kelet-magyarországi és egy nyugat-magyarországi wellness-szálloda vendégkörének, mutatóinak összehasonlító elemzése
: Angyal Diána
: Angyal Diána
Milyen szolgáltatásokat ajánlanak fel a logisztikai szolgáltatók Zala megyében?
: Szabó László
Megjelent: (2018)
: Szabó László
Megjelent: (2018)
A budapesti szórakozónegyed külföldi vendégkörének vizsgálata turisztikai motivációk és elégedettség alapján
: Plauter Andrea
: Plauter Andrea
A 0,75 bar & bistro működésének elemzése
: Kövér Dorottya
: Kövér Dorottya
A bárkultúra innovációjának bemutatása budapesti bár példáján keresztül
: Sudár Emese
: Sudár Emese
Krea Design Cafe üzleti terve
: Keksz Richárd
: Keksz Richárd
Existenzberechtigung des Cafe'theks in Budapest
: Kerekes Regina
: Kerekes Regina
Kávéfogyasztási szokások bemutatása a Cafe Frei Franchise hálózat vizsgálatával
: Székely Zsuzsa
: Székely Zsuzsa
Az online marketing bemutatása a Steamhouse Cafe példáján keresztül
: Bak Andrea
: Bak Andrea
Café Frei marketingstratégiája és fogyasztói megítélése
: Nagy Krisztián Tamás
: Nagy Krisztián Tamás
Comprehensive Analysis of Napterasz food bar
: Kiss Mihály
: Kiss Mihály
A Café Madeleine számára végzett piackutatás
: Györök Márk
: Györök Márk
A New York Café fogyasztóinak márkahűsége
: Pasztosics Dóra
: Pasztosics Dóra
Blogban az erő! Avagy, hogyan építsünk fel egy sikeres pénzügyi blogot
: Csillik László
: Csillik László
A Nők Lapja Cafe online női magazin marketing elemzése
: Szabó Tamás Olivér
: Szabó Tamás Olivér
A Gerbeaud Café és Cukrászda kínálatának vizsgálata
: Szilágyi Attila
: Szilágyi Attila
Ébresszük fel a Sor villát! Megvalósíthatósági tanulmány a Leányfalui villa szállodai beruházásáról.
: Iszlai Ágnes
: Iszlai Ágnes
Hasonló tételek
-
Turner Café&Bar Projekt
: Esztergályos Máté -
Central Grand Cafe & Bar turisztikai vonzereje
: Bartha Zsófia -
A Propeller Bar & Café SWOT és PEST analízise
: Kangas Krisztofer -
Irodalmi rendezvények újraélesztése a Central Grand Cafe & Bar történelmi vendéglátóhelyen
: Ványi Zsófia -
Egy sör nem sör, avagy egy vidéki Bár marketingkommunikációs stratégiája
: Mihály Zoltán