Hogyan tanítsuk szakképzésben változatosan az élelmiszer áruismeretet
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Táplálkozás Kutatás értékelés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6091 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg6091 | ||
| 005 | 20250701103104.0 | ||
| 008 | 250701suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Erki Brigitta | |
| 245 | 1 | 0 | |a Hogyan tanítsuk szakképzésben változatosan az élelmiszer áruismeretet |c Erki Brigitta |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a Hogyan tanítsuk szakképzésben változatosan az élelmiszer áruismeretet |
| 695 | |a Táplálkozás | ||
| 695 | |a Kutatás | ||
| 695 | |a értékelés | ||
| 700 | 1 | |a Buzás Gizella |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/6091/1/Szakdolgozat%20eredeti.pdf |z Dokumentum-elérés |