A vendéglátásban alkalmazható korszerű konyhatechnológiák és azok oktatása a szakácsképzésben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | konfitálás Szakács képzés Triális képzés szvk |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6100 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg6100 | ||
| 005 | 20160725114514.0 | ||
| 008 | 160517suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Gerlei Gabriella Csilla | |
| 245 | 1 | 2 | |a A vendéglátásban alkalmazható korszerű konyhatechnológiák és azok oktatása a szakácsképzésben |c Gerlei Gabriella Csilla |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a konfitálás | ||
| 695 | |a Szakács képzés | ||
| 695 | |a Triális képzés | ||
| 695 | |a szvk | ||
| 700 | 1 | |a Sándor Dr. Dénes |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/6100/1/Gerlei%20Gabriella%20Csilla%20Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |