A vendéglátásban alkalmazható korszerű konyhatechnológiák és azok oktatása a szakácsképzésben
Elmentve itt :
Szerző: | Gerlei Gabriella Csilla |
---|---|
További közreműködők: | Sándor Dr. Dénes |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | konfitálás Szakács képzés Triális képzés szvk |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6100 |
Hasonló tételek
Korszerű ételkészítési technológiák oktatása
: Szabó Zoltán
: Szabó Zoltán
A hagyományos és modern konyhatechnológiák és alkalmazásuk a Hadik Kávéházban
: Tóth Gellért
: Tóth Gellért
Konyhatechnológiák és a hozzájuk kapcsolódó berendezések bemutatása a Viniczai étteremben.
: Kovács András
: Kovács András
A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák
: Bánhegyi Zsolt István
: Bánhegyi Zsolt István
Termelést támogató korszerű beszerzés
: Csoma Bálint
: Csoma Bálint
Korszerű georedundáns informatikai rendszerek
: Jónás Márió
: Jónás Márió
Eladástan tantárgy oktatása korszerűen
: Neubauer Katalin
: Neubauer Katalin
A fogvatartottak oktatása és képzése
: Egyedné Kamondi Brigitta
: Egyedné Kamondi Brigitta
Korszerű költséggazdálkodás elméletben és gyakorlatban
: Viniczai Ágnes
: Viniczai Ágnes
Craft ginek és azok érvényesülése a vendéglátásban
: Alberti Dániel
: Alberti Dániel
Befektetésösztönzés, de hogyan? Korszerű tőkebevonási technikák a magyar gazdaságban
: Juhász Gabriella
: Juhász Gabriella
Vendéglátásban előforduló konfliktus típusok és azok következményei
: Kőhalmi Lilla Eszter
: Kőhalmi Lilla Eszter
Konyhatechnológiák fejlődésének hatása a magyar gasztronómiára és annak fenntarthatósága budapesti Michelin-csillagos éttermekben
: Virág Dominik
: Virág Dominik
Fogyatékkal élők oktatása és támogatása Magyarországon
: Kontra Kitti
: Kontra Kitti
Korszerű adatvizualizációs lehetőségek az Excel helyett
: Molnár Dóra
: Molnár Dóra
A fogyasztók tájékoztatása és oktatása a fogyasztóvédelemben
: Bán Benedek
: Bán Benedek
Az időskorúak számítástechnikai oktatása Magyarországon avagy 2008 az e-befogadás éve?
: Toman Csilla
: Toman Csilla
Hagyományos és új konyhatechnológiák elemzése és az ezekhez alkalmazott berendezések, gépek bemutatása a Catering területén
: Kecskeméti Márk
: Kecskeméti Márk
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz
: Gyephár Aliz
Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok oktatása napjainkban
: Kónya András
: Kónya András
Szakmai etika oktatása a nemzetközi gazdálkodás alapképzésen. Mit oktassunk és miért?
: Andrási Gábor, et al.
Megjelent: (2023)
: Andrási Gábor, et al.
Megjelent: (2023)
A Z-generációs diákok oktatása a középiskolákban
: Kupecz Klaudia
: Kupecz Klaudia
A közgazdászképzés Statisztika II tantárgyának gyakorlatorientált oktatása
: Lovasné Avató Judit, et al.
Megjelent: (2016)
: Lovasné Avató Judit, et al.
Megjelent: (2016)
Mesterséges intelligencia oktatása a BGE KKK-n
: Budai László, et al.
Megjelent: (2023)
: Budai László, et al.
Megjelent: (2023)
Hagyományos és új konyhatechnológiák elemzése és az ezekhez alkalmazott berendezések, gépek bemutatása az Aqua Hélia Termálkristályban
: Nyisztor Réka
: Nyisztor Réka
Trendek a vendéglátásban és azok fogyasztói döntésre gyakorolt hatásainak vizsgálata
: Barátosi Botond
: Barátosi Botond
Digitális fényképezőgépek áruismereti sajátosságai és oktatása szakkör keretében
: Kovács Zoltán
: Kovács Zoltán
A vezetői döntések megalapozásának korszerű módszerei egy vállalkozásnál
: Bohus Márk
: Bohus Márk
A német nyelv oktatása az idegenforgalmi szakgimnáziumban Kecskeméten
: Puliusz Vivien
: Puliusz Vivien
Merre tovább - Hány szintes a szálloda – tantárgyak oktatása?
: Juhász László
Megjelent: (2010)
: Juhász László
Megjelent: (2010)
A személyi ösztönzésre alkalmazható béren kívüli juttatások
: Csókás Flóra
: Csókás Flóra
A személyi ösztönzésre alkalmazható béren kívüli juttatások
: Kövesi Tibor
: Kövesi Tibor
Korszerű anyag- és eszköznyomonkövető rendszer bevezetése egy építőipari vállaltnál
: Gyuk Barnabás
: Gyuk Barnabás
A fogyasztói attitűd befolyásolásának korszerű eszközei a fesztiválturisztikai marketingben
: Vörös Tamara
: Vörös Tamara
A vezetői döntések IT oldali támogatásának fejlődése, korszerű technológiai megoldások
: Bagi Tamás
: Bagi Tamás
Üzleti intelligencia oktatása a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán
: Budai László, et al.
Megjelent: (2024)
: Budai László, et al.
Megjelent: (2024)
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn
: Veresné Kerepesi Adrienn
A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Rizmajer Eszter
: Rizmajer Eszter
A személyi ösztönzésre alkalmazható béren kívüli juttatások hazánkban
: Jakab Tímea
: Jakab Tímea
A személyi ösztönzésre alkalmazható béren kívüli juttatások hazánkban
: Jakab Tímea
: Jakab Tímea
Hasonló tételek
-
Korszerű ételkészítési technológiák oktatása
: Szabó Zoltán -
A hagyományos és modern konyhatechnológiák és alkalmazásuk a Hadik Kávéházban
: Tóth Gellért -
Konyhatechnológiák és a hozzájuk kapcsolódó berendezések bemutatása a Viniczai étteremben.
: Kovács András -
A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák
: Bánhegyi Zsolt István -
Termelést támogató korszerű beszerzés
: Csoma Bálint