Az ételek higiéniai megfelelőségének vizsgálata, fontossága és hiányának hatásai a vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Minőség ellenőrzés Ételmérgezés Ételfertőzés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6134 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg6134 | ||
| 005 | 20160725105642.0 | ||
| 008 | 160512suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Fábián Tamás | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az ételek higiéniai megfelelőségének vizsgálata, fontossága és hiányának hatásai a vendéglátásban |c Fábián Tamás |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Minőség ellenőrzés | ||
| 695 | |a Ételmérgezés | ||
| 695 | |a Ételfertőzés | ||
| 700 | 1 | |a Lugasi Dr. habil. Andrea |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/6134/1/F%C3%81BI%C3%81N%20TAM%C3%81S-SZAKDOLGOZAT.pdf |z Dokumentum-elérés |