Az ételek higiéniai megfelelőségének vizsgálata, fontossága és hiányának hatásai a vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Fábián Tamás |
---|---|
Other Authors: | Lugasi Dr. habil. Andrea |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Minőség ellenőrzés Ételmérgezés Ételfertőzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6134 |
Similar Items
Higiéniai szabályok megnyilvánulása és jelentősége a vendéglátásban
: Tóth Brigitta
: Tóth Brigitta
A beszállítókkal való kapcsolat megfelelőségének vizsgálata a Sanofi-Aventis/Chinoin Zrt. esetében
: Varga Péter
: Varga Péter
Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
: Tóth Dániel
: Tóth Dániel
Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban
: Kósik Lajos
: Kósik Lajos
Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata vendéglátói egység esetében
: Chami Fatime
: Chami Fatime
A menedzsment döntések kommunikációs segítségének gyakorlata, szükségessége és hiányának következményei
: Illés Zsolt
: Illés Zsolt
Az integrált vállalatirányítási rendszerek előnye és hiányának hátránya a vállalatok számára
: Kókai Réka
: Kókai Réka
Személyi higiéniai változások a koronavírus kapcsán
: Bóta Fruzsina
: Bóta Fruzsina
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben
: Mestyák Ágnes
: Mestyák Ágnes
Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében
: Tóth Ágnes
: Tóth Ágnes
A mindenmentes ételek helye, szerepe, jövője a magyarországi vendéglátásban
: Zwick Magdolna Dina
: Zwick Magdolna Dina
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna
: Lőrincz Anna
Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata egy hagyományos vendéglátói egység esetében
: Menyes Nikoletta
: Menyes Nikoletta
A nonverbális kommunikáció (részleges) hiányának megjelenése és kezelése home office környezetben COVID-19 idején
: Farkas Szabina
: Farkas Szabina
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
Személyi higiéniai feltételek kialakítása és betartása a Novotel székesfehérvári szállodájában
: Plattner Adrian
: Plattner Adrian
Fogyasztói szokások, illetve tudatosság vizsgálata a hagyományos és a fenntartható női higiéniai termékek tekintetében
: Rácz Petra
: Rácz Petra
A street food ételek fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Németh Kinga
: Németh Kinga
Beszerzés, mint menedzsment funkció, a Frame Group Kft. higiéniai anyag beszerzésének fejlődése
: Tóth Adrienn
: Tóth Adrienn
Egészségtudatos ételek a social médiában
: Borovszki Zsuzsanna Judit
: Borovszki Zsuzsanna Judit
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
Sváb szokások és ételek a Vértesben
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban
: Szabó Ildikó
: Szabó Ildikó
Helyi néphagyományok és népi ételek a Börzsönyben
: Bartus Brigitta
: Bartus Brigitta
Hagyományos ételek nyomában, a Balaton északi partján
: Tóth Dzsenifer
: Tóth Dzsenifer
Ételek minőségének biztosítása a külső rendezvény helyszíneken
: Lux Bence
: Lux Bence
Tavaszi szezonális és ünnepi ételek Budaörsön és környékén
: Friedrich Gergő
: Friedrich Gergő
Ételek és borok harmóniája a Sauska pincészeten keresztül
: Vajas Dorottya
: Vajas Dorottya
A magyar borgasztronómia fejlődése, borok és ételek harmóniája.
: Ács Krisztián
: Ács Krisztián
Márkaelemek szerepének vizsgálata a vendéglátásban
: Páll Tamás
: Páll Tamás
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján
: Szakál Szabina
: Szakál Szabina
A cégek közösségi média jelenlétének fontossága a B2B marketingben Az engagement szerepe
: Fábián Lilla
: Fábián Lilla
A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon
: Ádám Nikoletta
: Ádám Nikoletta
Az öngondoskodás fontossága Magyarországon, megtakarítási lehetőségek vizsgálata
: Matula Bence
: Matula Bence
A borok és ételek harmóniája az IKON Restaurant & Lounge példáján bemutatva
: Szalontai Lilla
: Szalontai Lilla
Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából
: Veres Renáta
: Veres Renáta
Regionális ételek megjelenése Steiermark éttermeiben, illetve Niederöblarn falusi turizmusában
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
PROFESSZIONÁLIS VENDÉGLÁTÁS, VALAMINT AZ ÉTELEK ÉS A BOROK KAPCSOLATA A DUDOK RENDEZVÉNYHÁZNÁL
: Kun Kolos
: Kun Kolos
Similar Items
-
Higiéniai szabályok megnyilvánulása és jelentősége a vendéglátásban
: Tóth Brigitta -
A beszállítókkal való kapcsolat megfelelőségének vizsgálata a Sanofi-Aventis/Chinoin Zrt. esetében
: Varga Péter -
Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
: Tóth Dániel -
Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban
: Kósik Lajos -
Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata vendéglátói egység esetében
: Chami Fatime