Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Prekopa Dalma
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Görög gasztronómia
Magyar konyhakultúra
Alapanyag
Ételek
Fűszer
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/623

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg623
005 20150427144129.0
008 141205suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Prekopa Dalma 
245 1 0 |a Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései  |c Prekopa Dalma  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései 
695 |a Görög gasztronómia 
695 |a Magyar konyhakultúra 
695 |a Alapanyag 
695 |a Ételek 
695 |a Fűszer 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/623/1/Szakdolgozat%20-%20Prekopa%20Dalma.pdf  |z Dokumentum-elérés