Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | gasztronómia magyar konyha vendéglátás trendek szakképzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6393 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg6393 | ||
005 | 20160725110935.0 | ||
008 | 160517suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina | |
245 | 1 | 0 | |a Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban |c Gancsovné Rossi Krisztina |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban |
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a magyar konyha | ||
695 | |a vendéglátás | ||
695 | |a trendek | ||
695 | |a szakképzés | ||
700 | 1 | |a Sándor Dr. Dénes |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/6393/1/szakdolgozat.%2005.15.pdf |z Dokumentum-elérés |