Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | gasztronómia magyar konyha vendéglátás trendek szakképzés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6393 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg6393 | ||
| 005 | 20160725110935.0 | ||
| 008 | 160517suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina | |
| 245 | 1 | 0 | |a Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban |c Gancsovné Rossi Krisztina |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban |
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a magyar konyha | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 695 | |a trendek | ||
| 695 | |a szakképzés | ||
| 700 | 1 | |a Sándor Dr. Dénes |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/6393/1/szakdolgozat.%2005.15.pdf |z Dokumentum-elérés |