Entstehung der Kiskunságer Weinregion – Wie könnte ihre Reputation verbessert werden?

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Rácz Márta
További közreműködők: Horváth Dr. Péter
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Megjelent: 2014-12-04
Kulcsszavak:Wein
Weinstraßen
Kunság Weinregion
Weintourismus
Weinmarketing
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/680

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg680
005 20200402094321.0
008 141205s2014 hu om 000 ger d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a de 
100 1 |a Rácz Márta 
245 1 0 |a Entstehung der Kiskunságer Weinregion – Wie könnte ihre Reputation verbessert werden?  |c Rácz Márta  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a A Kiskunsági borvidék kialakulása - Hogyan lehetne a hírnevét javítani? 
246 1 1 |a Development of the Kiskunság Wine Region - How could be improved its Reputation? 
260 |c 2014-12-04 
520 3 |a Dolgozatomban a magyar borkultúra ill. a kunsági borvidék kialakulását mutatom be. Mivel a borászat jelentős ezen a vidéken, nagyon fontos, hogy a borturizmus is fejlődjön, hiszen bormarketing egyik mozgatórugója. Arra kerestem a választ, hogy hogyan lehetne növelni ezen a téren a potenciált a kunsági borvidékben, és hogy milyen lehetőségei van a Duna Borrégió Borút Egyesületnek. Mindehhez 2 interjút is készítettem. Dolgozatom eredményeként feltártam a kunsági borturizmusban rejlő lehetőségeket, ill. a fejlesztésre szoruló területek javításának módjait. 
695 |a Wein 
695 |a Weinstraßen 
695 |a Kunság Weinregion 
695 |a Weintourismus 
695 |a Weinmarketing 
700 1 |a Horváth Dr. Péter  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/680/1/Diplomarbeit_2014_M%C3%A1rta%20R%C3%A1cz_endg%C3%BCltig.pdf  |z Dokumentum-elérés