A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Ignátkó Szabolcs
További közreműködők: Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia
Kulcsszavak:sommelier
Borgasztronómia
borászat
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/6888

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg6888
005 20160725141334.0
008 160518suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Ignátkó Szabolcs 
245 1 2 |a A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában  |c Ignátkó Szabolcs  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a sommelier 
695 |a Borgasztronómia 
695 |a borászat 
700 1 |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/6888/1/Ign%C3%A1tk%C3%B3Szabolcsprojektmunka.pdf  |z Dokumentum-elérés