A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
Saved in:
Main Author: | Ignátkó Szabolcs |
---|---|
Other Authors: | Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |
Kulcsszavak: | sommelier Borgasztronómia borászat |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6888 |
Similar Items
A sommelier hivatás szerepe a bor és a gasztronómia világában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
Sommelier service what is the attitude of the guests, profit or loss for the restaurant?
: Rohály Anna Irén
: Rohály Anna Irén
A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban
: Tátrai Levente László
: Tátrai Levente László
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
A Móri borvidék bemutatása és szerepe a magyar gasztronómiában
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
Mai magyar média
: Zömbik Veronika
: Zömbik Veronika
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
Kelt tészták szerepe a gasztronómiában külföldön és Magyarországon
: Tóth Kata Anna
: Tóth Kata Anna
Szarvasmarha szelethúsok világa és helyzete a magyar gasztronómiában
: Torgyik Vivien
: Torgyik Vivien
A mai magyar külpolitika dilemmái
: Giczi Róbert
: Giczi Róbert
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
A fermentálás és a fermentált élelmiszerek szerepe a gasztronómiában
: Mederiová Fanni
: Mederiová Fanni
A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Nemes Adrienn
: Nemes Adrienn
Török - magyar "barátság", avagy a sertéshúsételek hagyománya a magyar gasztronómiában
: Kánya József
: Kánya József
Különböző szarvasmarha fajták jellemzői, és elkészítésük lehetőségei a hazai és nemzetközi gasztronómiában
: Perjés Máté
: Perjés Máté
Pénzügyi szolgáltatóközpontok szerepe a mai cégkultúrában
: Mészáros Ádám
: Mészáros Ádám
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Öngondoskodás a mai magyar nyugdíjrendszer mellett
: Tóth Csenge
: Tóth Csenge
A gabonák szerepe a gasztronómiában és felhasználásuk a hazai vendéglátásban
: Banádi Rebeka
: Banádi Rebeka
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
Gondolat- és szólásszabadság a mai magyar médiarendszerben
: Bodor Barbara
: Bodor Barbara
A mai magyar munkanélküliség és foglalkoztatáspolitikai kihívások
: Mikó Ferenc
: Mikó Ferenc
Hagyományok és korszerűségek a sváb gasztronómiában
: Schurina Anett
: Schurina Anett
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában
: Gerencsér Laura
: Gerencsér Laura
Hogyan épül be a skandináv gasztronómiában alkalmazott gondolkodásmód a magyar konyhaművészetbe?
: Czeczon Beatrix Krisztina
: Czeczon Beatrix Krisztina
Hogyan épül be a skandináv gasztronómiában alkalmazott gondolkodásmód a magyar konyhaművészetbe?
: Czeczon Beatrix Krisztina
: Czeczon Beatrix Krisztina
A marketing szerepe a mai modern magánegészségügyben
: Csernavölgyi István
: Csernavölgyi István
A könyvtárak közösségszervező szerepe a mai társadalomban
: Huszti Beáta
: Huszti Beáta
A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Nagy Krisztián András
: Nagy Krisztián András
A könyvelőirodák helyzete a mai magyar társadalomban
: Gyarmati Tünde
: Gyarmati Tünde
Állati eredetű élelmi anyagok szerepe a gasztronómiában és a Babilon étteremben
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
A limousin szarvasmarha húsa a gasztronómiában
: Skamla Pál
: Skamla Pál
Tudatos médiaválasztás a mai Magyar Evangélikus Egyházközösségben
: Möbius Eszter Réka
: Möbius Eszter Réka
Similar Items
-
A sommelier hivatás szerepe a bor és a gasztronómia világában
: Ignátkó Szabolcs -
Sommelier service what is the attitude of the guests, profit or loss for the restaurant?
: Rohály Anna Irén -
A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban
: Tátrai Levente László -
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória -
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor