Regionális ételek megjelenése Steiermark éttermeiben, illetve Niederöblarn falusi turizmusában
Saved in:
Main Author: | Rohrbacher Lilla |
---|---|
Other Authors: | Gundel Dr. János |
Kulcsszavak: | Steiermark Hagyományok Specialitás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6965 |
Similar Items
Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján
: Szakál Szabina
: Szakál Szabina
HOSSZÚHETÉNY FALUSI TURIZMUSÁBAN REJLŐ LEHETŐSÉGEK
: Dömös Diána
: Dömös Diána
Bakonybél szerepe a Bakony falusi turizmusában
: Hujter Szimonetta
: Hujter Szimonetta
NEMZETI KONYHÁK MEGJELENÉSE MIAMI ÉTTERMEIBEN, KIEMELT FIGYELEMMEL AZ ALLERGÉNEKRE
: Szabó Diána
: Szabó Diána
Sváb szokások és ételek a Vértesben
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
Étel-ital párosítások Budapest fine-dining éttermeiben
: Császár Attila
: Császár Attila
Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban
: Szabó Ildikó
: Szabó Ildikó
Híres nők megjelenése Európa kulturális turizmusában
: Katona Szilárd Péter
: Katona Szilárd Péter
Helyi, kistérségi és regionális vonzerők szerepe a falusi turizmusban
: Demeter István
: Demeter István
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Péter Kata
: Péter Kata
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
A falusi turizmus és vendéglátás infrastruktúrája, fejlesztésének regionális és kistérségi sajátosságai, Székelyföld, Korond településen
: Tóth Béla
: Tóth Béla
Speciális szolgáltatások megjelenése a falusi turizmusban keresleti és kínálati oldalról
: Kiss-Rezes Eszter
: Kiss-Rezes Eszter
A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Bence
: Bakos Bence
A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Chrenkó Noémi
: Chrenkó Noémi
A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bende Kristóf
: Bende Kristóf
Helyi, kistérségi, és regionális vonzerők szerepe a falusi turizmus fejlesztésében, helyi hagyományok, mint idegenforgalmi vonzerő Nagykörű
: Őz Regina
: Őz Regina
A teljesítménymenedzsment, illetve a teljesítményértékelés megjelenése
: Fekete Ramóna
: Fekete Ramóna
A BOROK MEGJELENÉSE A GELLÉRT SÖRÖZŐ ITALLAPJÁN, A PINCÉSZETEK BEMUTATÁSA, BOROK ÉS ÉTELEK PÁROSÍTÁSA
: Butnaru Sabina Bianca
: Butnaru Sabina Bianca
A borok megjelenése az És Bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása.
: Tóth József
: Tóth József
A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása
: Veres Vivien
: Veres Vivien
A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kiss Renáta Petra
: Kiss Renáta Petra
A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Földes Anna
: Földes Anna
A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
Sóstógyógyfürdő szerepe Nyíregyháza turizmusában
: Vighné Kovács Krisztina
: Vighné Kovács Krisztina
Bükkszék turizmusában rejlő lehetőségek
: Bea Csilla Ilona
: Bea Csilla Ilona
Alternatív energiaforrások Székelyföld turizmusában
: Bakos Szabolcs-Ferenc
: Bakos Szabolcs-Ferenc
Egészségtudatos ételek a social médiában
: Borovszki Zsuzsanna Judit
: Borovszki Zsuzsanna Judit
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
A falusi kisboltos pályázat településfejlesztési vonatkozási
: Bocz Lilla Réka
: Bocz Lilla Réka
A borok megjelenése a Budapest Marriott Hotel itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kovács Gábor
: Kovács Gábor
A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Kinga
: Bakos Kinga
A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban
: Farkas Noémi Kinga
: Farkas Noémi Kinga
Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
: Tóth Dániel
: Tóth Dániel
A borok megjelenése a 0,75 bár és bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok ételek párosítása
: Kaszás Alexandra
: Kaszás Alexandra
A borok megjelenése a DiVino Gozsdu Borbár itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Duka Balázs
: Duka Balázs
A spanyol borok Spanyolország turizmusában
: Kozári Melinda
: Kozári Melinda
Hajdúböszörmény szerepe a Hajdúvárosok turizmusában
: Sőrés Nóra
: Sőrés Nóra
Similar Items
-
Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján
: Szakál Szabina -
HOSSZÚHETÉNY FALUSI TURIZMUSÁBAN REJLŐ LEHETŐSÉGEK
: Dömös Diána -
Bakonybél szerepe a Bakony falusi turizmusában
: Hujter Szimonetta -
NEMZETI KONYHÁK MEGJELENÉSE MIAMI ÉTTERMEIBEN, KIEMELT FIGYELEMMEL AZ ALLERGÉNEKRE
: Szabó Diána -
Sváb szokások és ételek a Vértesben
: Rohrbacher Lilla