Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bíró Dániel
További közreműködők: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:palócok
magyar konyha
népi konyha
palóc ételek
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/7195

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg7195
005 20160706140437.0
008 160523suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Bíró Dániel 
245 1 0 |a Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha  |c Bíró Dániel  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha 
520 3 |a A mű betekintést enged a magyar konyhába mélyebben, ezen belül jobban megismerteti az olvasót a palóc konyhával, annak hagyományaival és az ott élő emberek szokásaival a múltszázad elejétől egészen napjainkig. 
695 |a palócok 
695 |a magyar konyha 
695 |a népi konyha 
695 |a palóc ételek 
700 1 |a Balog-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/7195/1/Biro_Daniel_Zarodolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés