Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha
Saved in:
Main Author: | Bíró Dániel |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | palócok magyar konyha népi konyha palóc ételek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7195 |
Similar Items
Kárpát medence tájjellegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
A Kárpát-medence idegenforgalmi kínálatának fejlesztése, együttműködés az érintett országok, ill. régiók között
: Kiss Virág Zsuzsa
: Kiss Virág Zsuzsa
Konyhai gépek és berendezések
: Réti Bence
: Réti Bence
Gasztronómiai fesztiválok a Kárpát-medencében
: Czuppon Petra
: Czuppon Petra
Konyhai készülékek fajtái és jelentőségük
: Pintér Gábor
: Pintér Gábor
Hollókő öröksége és a Palóc Út
: Csabai Dorina
: Csabai Dorina
A palóc és a matyó hagyomány összehasonlítása
: Benkó Júlia
: Benkó Júlia
A Palóc Út két gyöngyszeme és gasztronómiájuk
: Fekete Adrienn
: Fekete Adrienn
A Káli-medence turisztikai helyzete és fejlesztése
: Pákozdy Máté
: Pákozdy Máté
Symbolic spiritual elements of Christmas traditions in Hungarian Palóc gastronomy
: Almási-Szabó Lili
: Almási-Szabó Lili
Élmény és kultúra, avagy a Zsámbéki-medence, mint turisztikai desztináció
: Korompay Gréta
: Korompay Gréta
A Zsámbéki- medence idegenforgalmi célú fejlesztései az elmúlt évtizedben és napjainkban
: Brósz Alexandra
: Brósz Alexandra
Háztartási gépek innovációi az LG Electronics kiemelt konyhai fejlesztéseinek tükrében
: Simon Alex
: Simon Alex
Helytelen élelmiszertárolás és konyhai higiénia a háztartásokban és az abból adódó betegségek
: Bakó Stefánia
: Bakó Stefánia
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence
: Filkorn Tibor Bence
A magyar konyha (tradíciók és innováció)
: Melkvi Liza
: Melkvi Liza
Észak-Amerikai Konyha és Népszerűsége Magyarországon
: Dávid Trisztán Tibor
: Dávid Trisztán Tibor
Egy a régészeti feltárások során előkerült késő középkori/reneszánsz (1450–1600) konyhai eszköz a rádli
: Kohári Gabriella
Published: (2018)
: Kohári Gabriella
Published: (2018)
A KÖNYVVIZSGÁLAT SAJÁTOSSÁGAI A KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET VÉGZŐ VÁLLALKOZÁSOK GYAKORLATÁBAN A KÁRPÁT TÜZÉP KFT PÉLDÁJÁN KERESZTÜL
: Lénárt Dávid
: Lénárt Dávid
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon
: Andorkó Ádám
: Andorkó Ádám
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
Éttermi konyha folyamatfejlesztési projektje 6s lean módszer bevezetésével
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
A koreai konyha és a koreai élelmiszerfogyasztási szokások
: Neszmélyi György Iván
Published: (2022)
: Neszmélyi György Iván
Published: (2022)
A kiwi konyha - Különböző kultúrák hatása Új-Zéland gasztronómiájára
: Szabó Barbara Kitti
: Szabó Barbara Kitti
A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége
: Wellmann Borbála
: Wellmann Borbála
A magyar konyha kínálatának változásai 2000 és 2020 között
: Tóth Attila
: Tóth Attila
A Rostási Hagyományos Konyha Kft. pénzügyi tervének összeállítási folyamata
: Balogh Szilvia
: Balogh Szilvia
A bolgár konyha ízei, avagy kalandozás a bolgár gasztronómia világában
: Sumov Anna Nelli
: Sumov Anna Nelli
A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében
: Cavicchiolo Gabriella
: Cavicchiolo Gabriella
A kóser konyha szabályai a mai élelmiszer-biztonsági előírások viszonylatában
: Urbán Luca
: Urbán Luca
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.
: Endrődi Evelin
: Endrődi Evelin
A német gasztronómia bemutatás A német konyha és étkezési szokások ismertetése
: Lakatos Tícia Izabella
: Lakatos Tícia Izabella
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
: Farkas Bálint
: Farkas Bálint
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél
: Grámán Richárd Archibald
: Grámán Richárd Archibald
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn
: Veresné Kerepesi Adrienn
Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései
: Prekopa Dalma
: Prekopa Dalma
A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Rizmajer Eszter
: Rizmajer Eszter
A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata
: Rézmüves Márta Eszter
: Rézmüves Márta Eszter
Similar Items
-
Kárpát medence tájjellegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel -
A Kárpát-medence idegenforgalmi kínálatának fejlesztése, együttműködés az érintett országok, ill. régiók között
: Kiss Virág Zsuzsa -
Konyhai gépek és berendezések
: Réti Bence -
Gasztronómiai fesztiválok a Kárpát-medencében
: Czuppon Petra -
Konyhai készülékek fajtái és jelentőségük
: Pintér Gábor