Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben
Elmentve itt :
Szerző: | Petró Eszter |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Kulcsszavak: | Újragondolás Új hullámos cukrászdák Hagyományos cukrásztermékek Cukrászati termék Cukrász trendek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7222 |
Hasonló tételek
A közösségi média posztok hatása a fogyasztói preferenciákra cukrászkészítmények esetében
: Kapunics Gréta
: Kapunics Gréta
Szállodai folyamatok újragondolása Egy szoftver megoldási lehetőségei a működési hiányosságok csökkentésére
: Tóth Anna
: Tóth Anna
Arculatváltás – egy luxushotel piaci pozíciójának újragondolása
: Benczúr Dzsesszika
: Benczúr Dzsesszika
A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bende Kristóf
: Bende Kristóf
A Marketing újragondolása a közösségi média népszerűségének hatására
: Busa Tamás
: Busa Tamás
Rendezvények az étteremben
: Insperger Barbara
: Insperger Barbara
Breier Farm Tanya Bisztró újragondolása, az új terv megvalósíthatósága
: Bihari Máté
: Bihari Máté
Kínálatelemzés a Rönkház étteremben
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben
: Laczi Réka
: Laczi Réka
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta
: Szabó Dorina Brigitta
Költséggazdálkodás elemzése az Akvarell étteremben
: Rajki Viktor
: Rajki Viktor
Turisztikai vonzerők, vagy közösségépítő hagyományok újragondolása a falusi turizmusban RETHINKING TOURIST ATTRACTIONS OR COMMUNITY-BUILDING TRADITIONS IN RURAL TOURISM
: Szalók Csilla, et al.
Megjelent: (2023)
: Szalók Csilla, et al.
Megjelent: (2023)
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
Panaszszituáció kezelése a Mezzo Music Étteremben
: Tóth Réka
: Tóth Réka
Panaszszituáció kezelése a Gettó Gulyás étteremben
: Horváth Kitti
: Horváth Kitti
Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben
: Sáska Szilvia
: Sáska Szilvia
Panaszszituáció kezelésének vizsgálata a Vapiano étteremben
: Nagyházi Beáta
: Nagyházi Beáta
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
A magyar egészségügyi rendszer finanszírozása, avagy a HBCS újragondolása a fekvőbeteg-szakellátás területén
: Turi Dorottya
: Turi Dorottya
Az egri borok érvényesülése a Piroska Étteremben
: Sály Viktória Fanni
: Sály Viktória Fanni
Tevékenységek a Natura Hill Vendégház és Étteremben
: Kelemen-Madarász Nóra
: Kelemen-Madarász Nóra
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
A bor megjelenése az Avantgard Food & Breakfast étteremben
: Szabó Daniella
: Szabó Daniella
Élet a KATA után - Hogyan változtatta meg a kata törvény újragondolása a kisadózó vállalkozások életét?
: Szabó Bernadett
: Szabó Bernadett
A felsőoktatásban tanulók táplálkozási szokásai a hétköznapokban és étteremben történő fogyasztás esetén
: Imre Eszter
: Imre Eszter
A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása és szervezése a Betyár étteremben
: Jovon Dominik
: Jovon Dominik
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
: Kun Zoltán
: Kun Zoltán
Rendezvények a Tanya Csárda étteremben és a Barabás tanyán
: Kun Martina
: Kun Martina
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
Konyhatechnológiák és a hozzájuk kapcsolódó berendezések bemutatása a Viniczai étteremben.
: Kovács András
: Kovács András
A hagyományos légitársaságok és hagyományos utazási irodák kapcsolata Magyarországon
: Bicskei Orsolya
: Bicskei Orsolya
A panaszszituációk kezelése a forrástól a megoldásig a Festett Kakas étteremben
: szrogh anett
: szrogh anett
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.
: Endrődi Evelin
: Endrődi Evelin
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
: Farkas Bálint
: Farkas Bálint
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
Állati eredetű élelmi anyagok szerepe a gasztronómiában és a Babilon étteremben
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
Az állandó és a szezonális kínálat vizsgálata a kaposvári La Pergola étteremben
: Róth Kinga
: Róth Kinga
A multinacionális vállalatok jelenlegi HR funkcióinak, folyamatainak és eszköztárainak innovatív újragondolása az Y és Z generációk hatékony és eredményes menedzsmentje érdekében
: Galambos Marietta Krisztina
: Galambos Marietta Krisztina
Hasonló tételek
-
A közösségi média posztok hatása a fogyasztói preferenciákra cukrászkészítmények esetében
: Kapunics Gréta -
Szállodai folyamatok újragondolása Egy szoftver megoldási lehetőségei a működési hiányosságok csökkentésére
: Tóth Anna -
Arculatváltás – egy luxushotel piaci pozíciójának újragondolása
: Benczúr Dzsesszika -
A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bende Kristóf -
A Marketing újragondolása a közösségi média népszerűségének hatására
: Busa Tamás