Az Accor Pannonia Hotels Zrt. Novotel Székesfehérvár kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | Ételek és borok összhangja Étlaptörténet Itallap és szakszerű csoportosítás Vendégkör ízlésének elemzése Novotel Székesfehérvár |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7251 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg7251 | ||
| 005 | 20160725144352.0 | ||
| 008 | 160520suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Pálinkás Szilvia | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az Accor Pannonia Hotels Zrt. Novotel Székesfehérvár kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje |c Pálinkás Szilvia |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Ételek és borok összhangja | ||
| 695 | |a Étlaptörténet | ||
| 695 | |a Itallap és szakszerű csoportosítás | ||
| 695 | |a Vendégkör ízlésének elemzése | ||
| 695 | |a Novotel Székesfehérvár | ||
| 700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/7251/1/Projekt-munka%20%28v%C3%A9gleges%29.pdf |z Dokumentum-elérés |