Az Accor Pannonia Hotels Zrt. Novotel Székesfehérvár kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
Elmentve itt :
Szerző: | Pálinkás Szilvia |
---|---|
További közreműködők: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Kulcsszavak: | Ételek és borok összhangja Étlaptörténet Itallap és szakszerű csoportosítás Vendégkör ízlésének elemzése Novotel Székesfehérvár |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7251 |
Hasonló tételek
Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Marlok Edina
: Marlok Edina
Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Horváth Bence
: Horváth Bence
A Babér Bisztró étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Fekete Éva
: Fekete Éva
A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Tamási Bettina
: Tamási Bettina
Danubius Grand Hotel Margitsziget étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Szalai Szabolcs
: Szalai Szabolcs
A Nu bisztro és l'bor kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Hannig Réka
: Hannig Réka
Cadran Pub & Pizzéria kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Halász Andrea
: Halász Andrea
A Jedermann Kávézó kínálatának elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Benkő Tamás
: Benkő Tamás
A Szent Anna fogadó kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása
: Mészáros Dóra
: Mészáros Dóra
A Pálinka Patika itallapjának elemzése, szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Borhi Balázs
: Borhi Balázs
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
Accor-Pannonia Hotels Zrt. marketing tevékenységének elemzése
: Dézsenyi Zsófia Anna
: Dézsenyi Zsófia Anna
Az Accor-Pannonia Hotels Zrt. adózása, adóterhelésének alakulása
: Malaczkó Jadranka Ilona
: Malaczkó Jadranka Ilona
A Béla bár és a Mitzi kortárs bisztró étlap-itallap elemzése
: Tobler Anna
: Tobler Anna
Létszám és bárgazdálkodás az Accor-Pannonia Hotels Zrt.-nél
: Bánáti Csilla
: Bánáti Csilla
Turistacsoportok értékesítési lehetőségei és veszélyei az Accor-Pannonia Hotels-nél
: Boda Kincső
: Boda Kincső
Tréningek és képzések az Accor-Pannonia Hotels Zrt munkavállalói részére
: Buzási Alexandra
: Buzási Alexandra
A CORPORATE ÉRTÉKESÍTÉS SZEREPE AZ ACCOR-PANNONIA HOTELS ÉRTÉKESÍTÉS TEVÉKENYSÉGÉBEN
: Paróczai László
: Paróczai László
A központi beszerzés működése és kapcsolata a szállodákkal, az Accor-Pannonia Hotels példáján
: Varga Gábor
: Varga Gábor
A Vén Hajó Étterem és a Pannónia Gasztrohajó kínálatának elemzése
: Molnár Fanni
: Molnár Fanni
A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei
: Bodó Péter
: Bodó Péter
A szállodai értékesítési részleg munkaszervezésének bemutatása, elemzése az Accor-Pannonia Hotels Zrt. Központi Irodájában
: Karasz Borbála
: Karasz Borbála
Economy rebranding az Accor-Pannonia Hotels Zrt-nél - A Mercure Budapest Metropol átmárkázása ibis Styles Budapest Centerré
: Gábor Petra Vivien
: Gábor Petra Vivien
Székesfehérvár lakáspiacának vizsgálata
: Németh Erzsébet
: Németh Erzsébet
A Hilton Budapest Hotel étlap elemzése
: Csordás Bettina
: Csordás Bettina
A 2008/2009-es pénzügyi válság hatása egy magyarországi multinacionális vállalatra az Accor-Pannonia Hotels Zrt. példáján keresztül
: Skopál Anna
: Skopál Anna
A Józsi Bácsi Vendéglőjének itallap elemzése
: Bardócz Attila
: Bardócz Attila
A szállodai revenue management-et segítő online szoftverek kritikus elemzése az Accor-Pannonia Zrt. példáján keresztül
: Satyillo Irina
: Satyillo Irina
Városmarketing Székesfehérvár város példáján
: Mészáros Krisztina
: Mészáros Krisztina
Székesfehérvár település marketingstratégiájának elemzése
: Kromberger Bence
: Kromberger Bence
Az Accor Szállodaláncon belüli Fejlesztések, Pályázatok ezen belül a Novotel Budapest City és a Novotel Budapest Danube fejlesztéseinek összehasonlítása
: Zoboki Márk
: Zoboki Márk
A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Zsidy Enikő
: Zsidy Enikő
Egészségmarketing Székesfehérvár Egészségfejlesztési Tervén bemutatva
: Majszlinger Mónika
: Majszlinger Mónika
A Mészáros Vendéglő étlap elemzése
: Donkó Levente
: Donkó Levente
A Novotel Székesfehérvár itallapjának bemutatása elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák egyéb alkoholos italok helye szerepe a gasztronómiában
: Bajádi Klarissza
: Bajádi Klarissza
A szállodai éttermek szerepének fontossága, bennük rejlő lehetőségek felismerése és kapacitásuk növelése. Az Accor Pannónia magyarországi brandjein keresztül bemutatva.
: Krucsó Dániel
: Krucsó Dániel
Hasonló tételek
-
Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Marlok Edina -
Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Horváth Bence -
A Babér Bisztró étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Fekete Éva -
A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Tamási Bettina -
Danubius Grand Hotel Margitsziget étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Szalai Szabolcs