A Danubius Health Spa Resort Bük all inclusivvá válása és ennek hatása a szálloda eredményességére
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Szállodai vendéglátás All inclusive F&B működése Átalakulás Eredményesség |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/734 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg734 | ||
| 005 | 20150425125640.0 | ||
| 008 | 141205suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Hartmann Diána | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Danubius Health Spa Resort Bük all inclusivvá válása és ennek hatása a szálloda eredményességére |c Hartmann Diána |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Szállodai vendéglátás | ||
| 695 | |a All inclusive | ||
| 695 | |a F&B működése | ||
| 695 | |a Átalakulás | ||
| 695 | |a Eredményesség | ||
| 700 | 1 | |a Karakasné Morvay Klára |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/734/1/SZAKDOLGOZAT-%20Hartmann%20Di%C3%A1na.pdf |z Dokumentum-elérés |