Az egészséges táplálkozás lehetőségeinek oktatása a Mándy Iván Szakképző Iskola vendéglátó szakképzésében
Elmentve itt :
Szerző: | Tokodi Zoltánné |
---|---|
További közreműködők: | Dr Rudolfné Katona Mária |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Egészséges életmód Egészséges táplálkozás Oktatási módszerek Táplálkozás Egészségfejlesztés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7526 |
Hasonló tételek
Játékeszközök alkalmazása az oktatói gyakorlatban felnőttek szakképzésében, kereskedelmi szakmák oktatása során
: Kőszegi Henrietta
: Kőszegi Henrietta
Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Taylor Laura Szabina
: Taylor Laura Szabina
Egészséges táplálkozás, tudatos életmód - Vajon egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Rácz Adrienn
: Rácz Adrienn
Szakképző iskola szerepe a tanulók szocializációjában
: Surina Nóra
: Surina Nóra
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya
: Papp Orsolya
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella
: Freidlerné Tehenics Annabella
A Dabasi Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium marketingterve
: Beke Istvánné
: Beke Istvánné
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő
: Kiss Gergő
Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
: Cselédes Sára
: Cselédes Sára
Az Ivanics Csoport online marketingtevékenységei
: Tóth Laura Petra
: Tóth Laura Petra
Hogyan épül be egy mezőgazdasági iskola tananyagába a vállalkozási ismeretek oktatása?
: Oszlánszki-Sztarovics Petra
: Oszlánszki-Sztarovics Petra
A cukrász szakképzés változásai az Unghváry László Vendéglátóipari és Szakképző Iskola tükrében
: Nagy Brigitta
: Nagy Brigitta
A Makói Návay Lajos Kereskedelmi és Közgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium marketingterve
: Risch Ilona
: Risch Ilona
Az egészséges táplálkozás és a biocsírák hatása a szervezetre
: Jankura Borka
: Jankura Borka
Az egészséges életmód és táplálkozás szerepe a vízilabdázók körében
: Barabás Botond
: Barabás Botond
Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban
: Czigány Lilla
: Czigány Lilla
Az iskolai agresszió a Berettyóújfalui Szakképzési Cetrum Bocskai István Szakképző Iskola példáján keresztül
: Majzer Zoltán
: Majzer Zoltán
A szakképzés változásainak hatása a Balmazújvárosi Veres Péter Gimnázium és Szakképző Iskola életére
: Opre Györgyné
: Opre Györgyné
Módosított szakképzési törvény és beilleszthetősége a BGSZC Terézvárosi Technikum és Szakképző Iskola gyakorlatában
: Balogh Gyöngyi Bianka
: Balogh Gyöngyi Bianka
Minőségi élet, egészséges társadalom, - tudatos táplálkozás, és szabadidősportok segítségével
: Bodrogi Réka
: Bodrogi Réka
Az egészséges táplálkozás a 25-35 év közötti nők körében
: Borbély Anita
: Borbély Anita
A tehetséggondozás gyakorlatának, módszereinek, hatásainak elemző bemutatása a Gundel Károly Szakképző Iskola példáján keresztül
: Csulak Gergely
: Csulak Gergely
Az egészséges táplálkozás vizsgálata az X és a Z generáció körében
: Csápek Dorina Brigitta
: Csápek Dorina Brigitta
Az egészséges táplálkozás sajátosságai, fókuszban az Update termékek vásárlói szokásainak vizsgálata
: Gáll Csilla
: Gáll Csilla
A vendéglátó szakmák népszerűsége a felnőttoktatásban, a moduláris valamint az új szakképző rendszerben
: Mazán Barbara Lilla
: Mazán Barbara Lilla
Az Ivanics Csoport marketing és marketingkommunikációs tevékenységének bemutatása
: Lévai Márton
: Lévai Márton
Egy mentor program bemutatása és hatásainak kritikus elemzése a Sásdi Vendéglátóipari Szakképző Iskola példáján keresztül
: Sebőkné Pinczés Andrea
: Sebőkné Pinczés Andrea
Az egészséges táplálkozás fogyasztói megítélésének vizsgálata a Knorr 100% természetes termékcsalád esetpéldáján keresztül
: Landfrasz Ádám István
: Landfrasz Ádám István
Konfliktuskezelés egy szakképző iskolában
: Hollós Gusztáv Zoltán
: Hollós Gusztáv Zoltán
Táplálkozás a fitnessben
: Cséfalvay Dávid
: Cséfalvay Dávid
Az Iván-völgyi Kadarka túra megjelenése és szerepe a Szekszárdi borvidéken
: Acél Dorka
: Acél Dorka
Az egészséges táplálkozás szerepének vizsgálata az egészségturizmusban, avagy a velencei-tavi wellness-szállodák felkészültségének kritikus elemzése
: Máté Boglárka
: Máté Boglárka
A projektoktatás a szakképző iskolákban
: Palaticzky Anett
: Palaticzky Anett
Pályaorientációs tevékenység egy szakképző iskolában
: Pap Szilvia Éva
: Pap Szilvia Éva
Eladástan tantárgy oktatása korszerűen
: Neubauer Katalin
: Neubauer Katalin
Korszerű ételkészítési technológiák oktatása
: Szabó Zoltán
: Szabó Zoltán
A megújult szakképzési rendszer hatásai a Miskolci Szakképzési Centrum Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Szakképző Iskolában
: Kissné Péli Szilvia
: Kissné Péli Szilvia
Projekt alapú oktatás a technikumok szakképzésében a keszthelyi Premontrei Szakgimnázium, Technikum és Kollégium példáján keresztül
: Góbor Péter
: Góbor Péter
A vendéglátás szakma népszerűsítési lehetőségeinek vizsgálata az általános iskola 7-8. osztályos tanulói körében
: Molnár Dávid Örs
: Molnár Dávid Örs
Hasonló tételek
-
Játékeszközök alkalmazása az oktatói gyakorlatban felnőttek szakképzésében, kereskedelmi szakmák oktatása során
: Kőszegi Henrietta -
Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Taylor Laura Szabina -
Egészséges táplálkozás, tudatos életmód - Vajon egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Rácz Adrienn -
Szakképző iskola szerepe a tanulók szocializációjában
: Surina Nóra -
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya