A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gáspár Szilvia Margit
További közreműködők: Gundel János
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Pálinka
Eredetvédett pálinka
Fogyasztási szokások
Gasztronómia
Hungarikum
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/7597

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg7597
005 20161206100105.0
008 161007suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Gáspár Szilvia Margit 
245 1 2 |a A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Gáspár Szilvia Margit 
695 |a Pálinka 
695 |a Eredetvédett pálinka 
695 |a Fogyasztási szokások 
695 |a Gasztronómia 
695 |a Hungarikum 
700 0 1 |a Gundel János  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/7597/1/A%20p%C3%A1linka%20fogyaszt%C3%A1si%20szok%C3%A1sai%20%C3%A9s%20felhaszn%C3%A1l%C3%A1si%20lehet%C5%91s%C3%A9gei%20a%20gasztron%C3%B3mi%C3%A1ban%20G%C3%A1sp%C3%A1r%20Szilvia%20Margit.pdf  |z Dokumentum-elérés