A szatmári térségek jellegzetes gasztronómiája
Elmentve itt :
Szerző: | Szilvasán Eszter |
---|---|
További közreműködők: | Gundel Dr. János |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Gasztronómia Szatmár Szilva Pálinka Rendezvények |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/765 |
Hasonló tételek
A Szatmári Kft Szállítmányozási feladatainak Megszervezése és Kivitelezése
: Balla Ferenc Attila
: Balla Ferenc Attila
Kiskunhalas gasztronómiája
: Varga Luca Kata
: Varga Luca Kata
Törökország gasztronómiája
: Farkas Anita
: Farkas Anita
Kelet-Ázsia gasztronómiája
: Bánki Balázs
: Bánki Balázs
Közel-Kelet Gasztronómiája
: Brunner Balázs
: Brunner Balázs
A szabadidő eltöltése Magyarországon generációk és térségek viszonylatában
: Simon Zita
: Simon Zita
Zsámbék és környékének gasztronómiája
: Papp Anita
: Papp Anita
Szeged és környékének gasztronómiája
: Kovács Tímea
: Kovács Tímea
A turizmus lehetséges szerepe az elmaradott térségek felzárkóztatásában Észak-Magyarország régió példáján
: Sztermen Zita
: Sztermen Zita
A Hajós-Bajai borvidék gasztronómiája
: Orbán Zsanett
: Orbán Zsanett
Kecskemét kistérség gasztronómiája és hagyományai
: Sallai Mária
: Sallai Mária
A fiatalok és közösségeik társadalmi részvételének szerepe a vidéki térségek életében
: Stumpf Rebeka
: Stumpf Rebeka
A lengyel gasztronómia – az ünnepek gasztronómiája
: Suta Olga Barbara
: Suta Olga Barbara
Andalúzia épített kulturális öröksége és gasztronómiája
: Lendvai Csenge
: Lendvai Csenge
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
Elmaradott térségek felzárkózását segítő idegenforgalmi beruházások lehetőségei az EU-ban „A Mátraverebély-Szentkúti Nemzeti Kegyhely turisztikai fejlesztése”
: Sári Nóra
: Sári Nóra
Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban
: Fehér Borbála
: Fehér Borbála
Nemzetek gasztronómiája, és ételeinek megjelenése az Aula étterem étlapján
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye tradicionális gasztronómiája és megőrzése a gasztrofesztiválokkal
: Buti Klaudia Hajnalka
: Buti Klaudia Hajnalka
A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban
: Cseperkáló Ildikó
: Cseperkáló Ildikó
A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Tóth-Heyn Luca
: Tóth-Heyn Luca
A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace bemutatása, gasztronómiája és helye a magyar szállodaiparban
: Szilvási Zsófia
: Szilvási Zsófia
A települési arculat hatékony pr eszközei városi nagy rendezvények arculatformáló ereje, avagy a magyar történelmi városok interaktív bemutatkozásának eszközei kreatív módszerei, forgatókönyvei. Nagyrendezvények hatása a városok, térségek fejlesztésére, imázsára Sopron
: Krajczár Noémi Zsuzsanna
: Krajczár Noémi Zsuzsanna
Helyi ízek és globális trendek A magyar Michelin Guide vidéki gasztronómiája
: Galácz Viktória
: Galácz Viktória
A méz a természet kincse
: Lencsés Eszter
: Lencsés Eszter
A színek szerepe a reklámokban
: Varga Eszter
: Varga Eszter
A reklámok hatása a testképre
: Chrobacsinszky Eszter
: Chrobacsinszky Eszter
A Vatikán és a protokoll
: Tóth Eszter
: Tóth Eszter
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
A Csángó Fesztivál marketingtevékenysége a Jászságban
: Szűcs Eszter
: Szűcs Eszter
A kommunikáció kulcsszerepe a változás bevezetésében
: Vörös Eszter
: Vörös Eszter
A Saliris Resort vendégkörének bemutatása, valamint a táplálkozási szokásuknak a vizsgálata
: Tóth Eszter
: Tóth Eszter
A munkakörnyezet és a munkavállaló teljesítménye közötti kapcsolat a vállalat szempontjából
: Tánczos Eszter
: Tánczos Eszter
A pénzügyi tudatosság mérése, a COVID hatásai a háztartások vagyoni döntéseire
: Szabó Eszter
: Szabó Eszter
A magyar és a spanyol borturizmus összehasonlítása a Villányi és a La Rioja-i borvidék példáján keresztül
: Barna Eszter
: Barna Eszter
A LEADER programok hatása a magyar vidék településfejlesztésére a Dél-Dunántúli Régióban
: Baranyai Eszter
: Baranyai Eszter
A nők helyzete a munkaerő-piacon, különös tekintettel a gyermekes nők elhelyezkedésére
: Wieland Eszter
: Wieland Eszter
Haszon a hibából? – Paradoxon a panaszkezelés területén
: Lóránt Eszter
: Lóránt Eszter
A koronavírus hatása a különböző vállalati szektorokra
: Knipl Eszter
: Knipl Eszter
A mentorálás jelentősége a vállalkozóvá válás folyamatában
: Gyetvai Eszter
: Gyetvai Eszter
Hasonló tételek
-
A Szatmári Kft Szállítmányozási feladatainak Megszervezése és Kivitelezése
: Balla Ferenc Attila -
Kiskunhalas gasztronómiája
: Varga Luca Kata -
Törökország gasztronómiája
: Farkas Anita -
Kelet-Ázsia gasztronómiája
: Bánki Balázs -
Közel-Kelet Gasztronómiája
: Brunner Balázs