Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bene Dalma
További közreműködők: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Kulcsszavak:Étlap elemzés
Olasz konyha
allergén anyagok
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/7705

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg7705
005 20161128163511.0
008 161128suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Bene Dalma 
245 1 3 |a Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint  |c Bene Dalma  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Étlap elemzés 
695 |a Olasz konyha 
695 |a allergén anyagok 
700 1 |a Balog-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/7705/1/SKVIK-Konyv16112512120.pdf  |z Dokumentum-elérés