Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | Étlap elemzés Olasz konyha allergén anyagok |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7705 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg7705 | ||
005 | 20161128163511.0 | ||
008 | 161128suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Bene Dalma | |
245 | 1 | 3 | |a Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint |c Bene Dalma |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Étlap elemzés | ||
695 | |a Olasz konyha | ||
695 | |a allergén anyagok | ||
700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/7705/1/SKVIK-Konyv16112512120.pdf |z Dokumentum-elérés |