Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Az adott egység étlap elemzése...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Sikeres exportálás — 
Borítókép

Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bene Dalma
További közreműködők: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Kulcsszavak:Étlap elemzés
Olasz konyha
allergén anyagok
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/7705
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
    ‌: Zsidy Enikő
  • A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
    ‌: Straub Stella
  • A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
    ‌: Goda Orsolya Éva
  • A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
    ‌: Lacknerné Benkő Anita Katalin
  • A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
    ‌: Gombár Emese

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK