A hazai csokoládé gasztrokultúra

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Keviczky Krisztina
További közreműködők: Hídvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Csokoládé
Gasztronómia
Csokoládékülönlegességek
Csokoládé külföldön
Kakaóbab
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/7753

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg7753
005 20170214145620.0
008 161207suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Keviczky Krisztina 
245 1 2 |a A hazai csokoládé gasztrokultúra  |c Keviczky Krisztina  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a A hazai csokoládé gasztrokultúra 
695 |a Csokoládé 
695 |a Gasztronómia 
695 |a Csokoládékülönlegességek 
695 |a Csokoládé külföldön 
695 |a Kakaóbab 
700 1 |a Hídvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/7753/1/SZAKDOLGOZAT%20KEVICZKY%20KRISZTINA.pdf  |z Dokumentum-elérés