Mediterrán konyhák, étkezési szokások és megjelenésük a magyar vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kiss Ádám
További közreműködők: Sándor Dr. Dénes
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:mediterrán táplálkozás
olasz konyha
spanyol konyha
görög konyha
Egészséges életmód
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/7796
Leíró adatok
Kivonat:"A világ bármely pontján előszeretettel követik a mediterrán étrendet. Nem kell ezért több száz kilométert utaznunk, hogy belekóstoljunk ezen konyha remek ételeibe, hiszen ez számunkra is elérhető változás lehet, amivel mi is egy kicsit az ott élő emberek bőrébe bújhatunk. Ha ezt megtesszük, az életünk gyökeresen meg fog változni, hiszen a világ legegészségesebb ételeit, alapanyagait felsorakoztató konyháról beszélünk."