Az értékesítésben dolgozók szervezetének felépítése, munkakörök, alkalmazott felszolgálási módok a Mercure Budapest Korona Szállodában
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | projektmunka Éttermi munkakörök felszolgálási módok éttermi értékesítés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7817 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg7817 | ||
| 005 | 20170209154839.0 | ||
| 008 | 161130suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Karászi Emese | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az értékesítésben dolgozók szervezetének felépítése, munkakörök, alkalmazott felszolgálási módok a Mercure Budapest Korona Szállodában |c Karászi Emese |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a projektmunka | ||
| 695 | |a Éttermi munkakörök | ||
| 695 | |a felszolgálási módok | ||
| 695 | |a éttermi értékesítés | ||
| 700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/7817/1/Kar%C3%A1szi%20Emese-Projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |