A csúcsgasztronómia fenntarthatósága Magyarországon, a Tanti éttermen keresztül bemutatva
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Michelin-csillag Gasztronómia fine dining |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7887 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg7887 | ||
| 005 | 20170214151751.0 | ||
| 008 | 161209suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kiss Szabolcs | |
| 245 | 1 | 2 | |a A csúcsgasztronómia fenntarthatósága Magyarországon, a Tanti éttermen keresztül bemutatva |c Kiss Szabolcs |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Michelin-csillag | ||
| 695 | |a Gasztronómia | ||
| 695 | |a fine dining | ||
| 700 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/7887/1/Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |