Szálloda bárok kialakulása és mai megjelenésének bemutatása, a budapesti Kempinski Hotel Corvinus és a németországi Grand Hotel Heiligendamm bárjának összehasonlítása
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | szálloda bár koktél vendéglátás összehasonlítás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7929 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg7929 | ||
| 005 | 20170214152339.0 | ||
| 008 | 161209suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Mangol Márta | |
| 245 | 1 | 0 | |a Szálloda bárok kialakulása és mai megjelenésének bemutatása, a budapesti Kempinski Hotel Corvinus és a németországi Grand Hotel Heiligendamm bárjának összehasonlítása |c Mangol Márta |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a Szálloda bárok kialakulása és mai megjelenésének bemutatása, a budapesti Kempinski Hotel Corvinus és a németországi Grand Hotel Heiligendamm bárjának összehasonlítása |
| 520 | 3 | |a A szakdolgozat a szállodák, a vendéglátás és a kevert italok történetét dolgozza fel a szakirodalmi bevezetőben, majd a kutatási részben a budapesti Kempinski szálloda Blue Fox bárját hasonlítja össze a németországi Grand Hotel Heiligendamm Nelson bárjával. | |
| 695 | |a szálloda | ||
| 695 | |a bár | ||
| 695 | |a koktél | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 695 | |a összehasonlítás | ||
| 700 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/7929/1/Mangol%20M%C3%A1rta%20Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |